Welkom!
Klantenservice
Alleen topmerken voor echte kookfans
Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
Betrouwbare levering uit eigen voorraad door PostNL

Horeca bestek

Bij een sfeervol gedekte eettafel is stijlvol horeca bestek onmisbaar. Het horeca bestek uit ons assortiment is niet alleen met veel zorg vormgegeven, maar voldoet ook aan alle eisen voor dagelijks gebruik. Zo is het krasvrij en vaatwasserbestendig. U kunt  horeca bestek bij Cookinglife zeer voordelig bestellen als u online een zakelijk account aanmaakt. Zodra wij u als relatie hebben toegevoegd, krijgt u de beschikking over een speciale kortingscode, waarmee uw voordeel kan oplopen tot 20% of meer! Aan een zakelijk account kan op uw verzoek één van onze accountmanagers worden gekoppeld. Deze kan u adviseren omtrent de financiële aspecten en is daarnaast bekend met de nieuwste trends op het gebied van horeca bestek. Zo kunt u in samenwerking met Cookinglife eenvoudig uw eigen huisstijl ontwikkelen!

Horeca bestek outlet


Met uw persoonlijke kortingscode kunt u uw exclusieve horeca bestek voor outlet prijzen bestellen. Als u online een zakelijk account heeft aangemaakt bij Cookinglife, beschikt u feitelijk over uw eigen gepersonaliseerde prijslijst. Wij zijn voor u als ondernemer behalve een horeca bestek outlet ook een winkel voor kookgerei en servies. Bekijk onze klassieke merken zoals Maxwell & Williams of ontdek hoe u met Cosy & trendy voor een scherpe prijs design op tafel zet!

Horeca bestek kopen


Voor de ondernemer met visie die graag een unieke huisstijl ontwikkelt, heeft horeca bestek kopen bij Cookinglife vele aantrekkelijke voordelen. Wij bieden u niet alleen groot prijsvoordeel, maar kunnen u ook adviseren. Onze accountmanager is uw persoonlijke adviseur en trendwatcher die u helpt bij het maken van weloverwogen keuzes. Amefa is één van onze vele topmerken waar u uit kunt kiezen. Maak uw eigen zakelijke account aan en voortaan kunt u uw horeca bestek kopen met de hoge korting van Cookinglife!

* verplicht
Cookinglife | Reviews: 4/5 - 20.685 reviews