Houten spatel

Filter op:

Houten spatel

Tussen het hedendaagse keukengerei mag een houten spatel niet ontbreken. Cookinglife biedt verschillende varianten aan. U kunt bij ons een enkel exemplaar kopen, maar ook een complete set. De spatel is een handig voorwerp om bijvoorbeeld uw favoriete gerecht te kunnen bereiden. De houten spatel kunt u terug vinden in de webshop van Cookinglife. Ziet u de spatels nu liever eerst voordat u ze aanschaft? Dit kan in onze sfeervolle Cookinglife winkel in de binnenstad van Groningen!

Houten spatel Le Creuset

Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar van de houten spatel van Le Creuset. Cookinglife biedt u verschillende maten aan, waardoor er voor u zeker een passend model leverbaar is. De spatels zijn gemaakt van siliconen en hout. Het duurzame silicone laat geen krassen achter op bijvoorbeeld uw pan. De spatel is hittebestendig tot 250°C. Naast de houten spatel van Le Creuset bevat ons brede assortiment ook andere spatels. U vindt ons uitgebreide aanbod online op Cookinglife of in onze winkel in Groningen.

Houten spatel set

Uw keukenhulpjes zijn helemaal compleet met een houten spatel set van Cookinglife. Met verschillende spatels heeft u voor iedere kook- of bak klus het juiste gereedschap. De carrousel waar de keukenhulpjes aan hangen, is praktisch en sfeervol in uw keuken. Bakken, roeren of wokken; het is allemaal mogelijk met onze houten spatels. U kunt uw houten spatel set bestellen bij de uitgebreide webshop van Cookinglife!

Houten spatel kopen

Bij Cookinglife vindt u alle benodigdheden om uw heerlijke diner te bereiden. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u een houten spatel wilt kopen. Wij verkopen zowel losse spatels als complete sets. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. In onze webshop ziet u ons volledige assortiment. Wilt u een houten spatel kopen? Dat kan in onze sfeervolle Cookinglife winkel in de binnenstad van Groningen! Naast spatels bevat ons assortiment ook vele andere soorten keukengerei zoals een zeef.