Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Houten theedoos

Met een houten theedoos kunt u op een stijlvolle manier een kop thee aanbieden in een luxe doos en laat u gasten de keus uit verschillende theesoorten. 

10 producten

Houten theedoos

De houten theedozen van Cookinglife zijn stuk voor stuk prachtig vorm gegeven. Omdat ze verschillende vakjes hebben, kunt u uw bezoek keus bieden uit meerdere soorten thee. Uw keukenkastjes ogen een stuk netter, want van rondslingerende losse theezakjes en –verpakkingen heeft u niet langer last.

Houten theedoos 12-vaks

De 12-vaks theedozen uit ons assortiment vallen op door hun mooie vormgeving en u kunt er meer theezakjes in kwijt.  De APS Theedoos heeft een venster, zodat u precies kunt zien uit welke theesoorten u kunt kiezen. Dat is ook handig als u de voorraad precies bij wilt houden. Of wat te denken van een echte theedoos van Pickwick: het hout van de  Pickwick theedoos is prachtig afgewerkt en ook aan het venster is aandacht besteed. Thee drinken wordt zo een waar genot.

Houten theedoos kopen

U kun kiezen uit vele soorten en maten, klassiek of meer trendy. Het maakt niet uit of u veel verschillende soorten thee drinkt, want we hebben ook kleine theedozen. Als u de thee graag mooi presenteert en waarde hecht aan de details, is wellicht de Cosy & Trendy Theedoos Hout 6-Vaks iets voor u. Het merk Cosy & Trendy combineert gebruiksgemak met fraai ogende designs en heeft meer te bieden op het gebied van thee. Kies uw eigen stijl en verzorg een high tea in de stijl van Cosy en Trendy:

Koop een theedoos  en accessoires Bij Cookinglife. Bestellen is eenvoudig en u profiteert van onze snelle levertijden.

Speciaal Geselecteerd

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews