Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Invetkwast

Een invetkwast is echt iets voor u wanneer u genoeg heeft van vette handen na het invetten van een ovenschaal of van vlees, vis en gevogelte. Bovendien is een invetkwast schoon en hygiënisch en loopt u minder kans op brandwonden. 

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Invetkwast

Met een invetkwast bestrijkt u uw eten of een ovenschaal snel en gelijkmatig. U houdt schone handen en u verspilt minder olie of boter. Bovendien is een invetkwast handig wanneer kip bij het braden steeds weer opnieuw met braadvocht bestreken moet worden.  U hoeft niet langer een lepel te gebruiken, want het vet wordt  nu gemakkelijk gelijkmatig verdeeld.

RVS- of siliconen invetkwast?

Invetkwasten van siliconen en RVS zijn beide van stevig materiaal gemaakt en liggen lekker in de hand. Onze eenvoudig te reinigen siliconen invetkwast en RVS invetkwast zijn vaatwasmachinebestendig.

Invetkwast kopen

Een smal kwastje is handig voor het precisiewerk en een bredere kwast heeft als voordeel dat je een ovenschaal sneller kunt invetten. Ook kunnen we u de  invetkwast met houder aanbevelen. U zet de invetkwast in de houder en u morst geen vet meer. Voor extra voordeel kunt u natuurlijk ook een complete bakset kopen. Dit is een vijfdelige set en is inclusief invetkwast.

Speciaal Geselecteerd