Joseph Joseph

Joseph Joseph is een trendy merk met een ruime collectie huis-, tuin- en keukenproducten in uitbundig design. Welke praktische problemen u ook tegenkomt, Joseph Joseph weet vriend en vijand steeds te verrassen met praktische oplossingen voor vrijwel elke situatie. Wilt u een maaltijd opdienen zonder dat uw servies met inhoud zomaar verschuift? Het Joseph Joseph dienblad antislip neemt alles heelhuids mee en ligt dankzij een rubberen laag op de onderkant ook stabiel op uw schoot. Bekijk het ruime assortiment van Cookinglife en bestel voordelig online!

Joseph Joseph snijplankenset

Een Joseph Joseph snijplankenset is in vrolijk en trendy design ontworpen. Dankzij het uitgekiende ontwerp kunt u geordend en hygiënisch koken. Elke losse plank is voorzien van een symbool, waarop aangegeven wordt wat u erop kunt snijden. Zo houdt u vlees, vis en groente gescheiden en voorkomt u kruisbesmetting. De Joseph Joseph snijplankenset bewaart u in de bijgeleverde houder, zodat u economisch omgaat met de beschikbare ruimte.

Joseph Joseph broodtrommel

Wilt u uw brood voorsnijden en opbergen zonder op zoek te gaan naar een snijplank? Een Joseph Joseph broodtrommel heeft een deksel dat als brood en snijplank dienst doet! Keer de plank om en u kunt uw Joseph Joseph broodtrommel luchtdicht afsluiten. De RVS buitenkant met zilverachtige glans zorgt voor een finishing touch in design.

 Joseph Joseph carrousel

Wat kunt u niet met een Joseph Joseph carrousel! Deze unieke basisvorm is op vele manieren een praktische oplossing in huis: om kruiden overzichtelijk te bewaren, gezamenlijk te gourmetten of om messen en keukengerei bij elkaar te houden. Een Joseph Joseph carrousel is bij Cookinglife verkrijgbaar in verschillende varianten als, kruidencarrousel, fonduecarrousel of als houder voor uw bestek. U heeft altijd alles bij de hand zonder dat er ook maar iets uit het zicht raakt!

Joseph Joseph Elevate

Allerhande keukengerei bewaren in een handige carrousel doet u met de Joseph Joseph Elevate serie. U heeft alles wat u nodig heeft overzichtelijk bij elkaar. Met een simpele duw draait u het mes wat u nodig heeft naar u toe. Zoek eenvoudig uit wat u bij de hand wilt hebben en Joseph Joseph Elevate staat klaar met een oplossing. Messen, pollepels en opscheplepels bewaart u voortaan in een carrousel. Cookinglife levert design voor aantrekkelijke prijzen en laat u profiteren van een snelle levering!