×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Joseph Joseph Citruspersen

2 producten

Joseph Joseph Citruspersen

Heeft u trek in verse jus d’orange met vruchtvlees? Dan maakt u deze toch zelf met behulp van een Joseph Joseph citruspers? De Joseph Joseph citruspers is geschikt voor het persen van alle soorten citrusvruchten. Zo kunt u zelf bepalen wat voor sap u perst, want u kunt de verschillende vruchten natuurlijk ook combineren! Met een Joseph Joseph  citruspers maakt u de heerlijkste sappen in een letterlijke handomdraai.

Joseph Joseph citruspers Catcher

Perst u graag zelf uw sinaasappelen maar heeft u liever geen pitjes in uw sap? Dit probleem behoort tot het verleden met de Joseph Joseph citruspers Catcher. In tegenstelling tot de meeste citruspersen houdt u deze tijdens gebruik in de hand. De Joseph Joseph citruspers Catcher bevat een opvangrand met kleine gaatjes waar het sap doorheen stroomt maar waarmee de pitjes worden tegengehouden. Zo kunt u eenvoudig en snel genieten van een glas met lekker vers sap en vruchtvlees. De Joseph Joseph citruspers Catcher is gemaakt van rubber en geschikt voor de vaatwasser.

Joseph Joseph citruspers kopen

U kunt bij Cookinglife gemakkelijk en voordelig een Joseph Joseph citruspers kopen. Gebruikt u liever een elektrische en/of metalen citruspers? Onze webwinkel heeft vele verschillende soorten fruitpersen beschikbaar. En in onze categorie weckpotten vindt u vele leuke potten, flessen en bekers om het sap mee op te vangen voor directe consumptie of juist om te bewaren. Hoe u het ook (con)serveert, u perst rap het lekkerste sap met een Joseph Joseph citruspers!

Terug naar boven