Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Joseph Joseph Vergiet

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Joseph Joseph Vergiet

De Joseph Joseph vergiet maakt het erg makkelijk om eten schoon te maken en te laten drogen. Waarom wordt het schoonmaken en laten drogen van eten nu zo makkelijk? Dat komt door de unieke kenmerken van de Joseph Joseph vergiet. Door het verticale handvat blijft de vergiet in balans. Uw vergiet zal nooit meer omvallen en u komt geen handen meer te kort bij het schoonmaken van uw groente. Daarnaast past de Joseph Joseph vergiet door de vierkante vorm in iedere kleine en grote gootsteen.

Joseph Joseph vergiet schep

De handige Joseph Joseph vergiet schep is, zoals de naam ook al aangeeft, een combinatie van een schep en een vergiet. Met deze schep kunt u bijvoorbeeld eten uit een pan scheppen en gelijk laten drogen. Ook is het mogelijk om eten uit een frituurpan te scheppen, omdat de Joseph Joseph vergiet schep hittebestendigd is tot 240 graden. De Joseph Joseph vergiet schep kan ook gewoon in de afwasmachine.

Joseph Joseph vergiet opvouwbaar

De Joseph Joseph vergiet opvouwbaar is niet alleen een vergiet maar ook een snijplank. Zo kunt u eerst uw groente snijden op de snijplank. Vervolgens kunt u uw groente gewoon laten liggen en maakt u met een makkelijke handeling van  uw snijplank een schepvergiet. Zo kunt u makkelijk uw groente schoonmaken en laten drogen. Daarna kunt u uw groente eenvoudig vanuit de Joseph Joseph vergiet in de pan schuiven.