×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kaarshouder

36 producten

Kaarshouder

De manier waarop licht speelt met glas is bijna hypnotiserend mooi. Dit effect wordt versterkt door een kaarshouder met gekleurd glas of een exemplaar met een stijlvol patroon. Cookinglife biedt u verschillende kaarshouders en meer! Zo zijn er ook onderzetters, kandelaars en lantaarns voor kaarsen. Kijk voor leuke ideeën met kaarsen eens op onze Pinterest pagina.

Bestel uw kaarshouder bij Cookinglife, wij bieden u producten voor elk budget!

Bolsius kaarshouder

Een grijze dag of een donkere avond wordt meteen gezellig met een kaarsje. Combineer uw kaarsje met een modieuze Bolsius kaarshouder. Deze iss verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren, zoals crystal rood en zacht blauw. We bieden ook leuke kaarshouders met een bijzonder patroon, die het licht op een speciale manier vangen. Uw Bolsius kaarshouder werkt het beste met theelichten van Cookinglife.    

Kaarshouder kopen

Breng levendige vormen in uw huis en kies ervoor een kaarshouder te kopen van Cookinglife. De ronde kaarshouders doen bijvoorbeeld denken aan de kelk van een wijnglas of de vorm van een tulp. Combineer uw kaarshouder met geurlichten en zorg voor een warme sfeer en een heerlijke geur in uw huis. Wilt u graag een kaarshouder kopen? Cookinglife biedt u de beste service en een snelle levering.

Terug naar boven