Kambukka

Heb jij een actieve levensstijl en ben je vaak onderweg? Neem dan de nieuwe Kambukka drinkfles. Een fles perfect voor elke leeftijd en gelegenheid, ontworpen voor de beste drinkervaring. Het gebruik van de Kambukka drinkfles is zo ideaal dat je nooit meer wilt wisselen naar een andere. Door de slimme Snapclean-functie is de fles 100% lek- en morsvrij. Ideaal voor wanneer je aan het rennen bent om die trein te halen! 

Kambukka drinkfles

De drinkfles van Kambukka is speciaal ontworpen voor mensen met een actieve levensstijl en persoonlijkheid. De waterflessen beschikken over een 3 in 1 deksel, een slim snapclean-technologie en een universeel deksel. 


Kambukka thermische mok

De thermische mok van Kambukka is net zoals de drinkfles ideaal voor mensen die constant onderweg zijn. Beide de Etna mok en de Olympus mok bezitten het welbekende snapclean-systeem en een universeel deksel. Deze mokken zijn bestand tegen de hoogste temperaturen. Daardoor kunnen jouw drankjes ijzig koud blijven in de zomer en warm in de winter. Deze perfecte mokken kunnen ook de deksel van jouw drinkfles dragen. Zo heb je de beste gepersonaliseerde drinkervaring die er bestaat.

Kambukka deksels

In tegenstelling tot andere bekerdeksels heeft Kambukka maar liefst 5 verschillende deksels met verschillende functies. Zo krijgt u voor altijd een perfecte drinkervaring. De 3 in 1 deksel heeft 3 verschillende standen: de push-positie, de ‘altijd open’ positie en de vergrendeld positie. Deze kan net zoals de “wissel van’ deksel, ‘uitloop’ deksel, ‘draai het’ deksel en ‘universeel’ deksel worden gebruikt op de thermische mok en drinkfles. Ook zijn ze allemaal vaatwasserbestendig. 

* verplicht