×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Karaffen en kannen

Populaire producten

Karaf kopen

Houdt u ook zo van koude dranken in de zomer? Voor een ruime voorraad drinken kunt u een handige karaf kopen. Zo hoeft u niet meer zo vaak op te staan om de glazen bij te vullen en het geeft ook extra stijl bij het serveren. Voor koude dranken en water kunt u in ons assortiment kiezen uit verschillende soorten kannen. Zo hebben we schenkkannen met en zonder deksel en karaffen van glas en kristal. Voor alcoholische dranken zijn er ook speciale decanteerkaraffen.

Karaffen kopen

Voor dranken die lang ijskoud of juist heet moeten blijven kunt u de Eva Solo karaffen kopen. Deze karaffen bestaan uit een warmte- en koudebestendige fles met een handige brede opening. De handige kanteldop gaat automatisch omhoog bij het kantelen waardoor u druppelvrij in kunt schenken. 

Het geheim van de karaf zit in het isolerende jasje waardoor de karaf goed op temperatuur blijft. Wilt u uw servies aanvullen? Dan kunt u in het verrassende assortiment karaffen kopen wat u maar nodig heeft om uw schenkplezier te vergroten.

Whisky karaf kopen

Wilt u ook sterke drank schenken dan kunt u een whisky karaf kopen. De hippe Nude Timeless lijn heeft bijvoorbeeld een origineel vormgegeven whiskyfles met bijpassende whiskyglazen. U vindt bij ons ook meerdere leuke sets voor wie niet alleen maar een whisky karaf kopen wil, maar ook bijpassende accessoires. Laat u inspireren door alle mogelijkheden in vormgeving en toepassing! Bij Cookinglife vindt u altijd iets dat bij u past!
 

Speciaal Geselecteerd