Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Keramiek mokken

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Keramiek mokken

Wil u ingrediënten mengen of een marinade klaarzetten? Hiervoor zijn keramiek kommen van Cookinglife ideal. Deze zijn vervaardigd uit hoogwaardig keramisch aardewerk dat stevig is en hittebestendig. Om die reden kunnen onze keramiek kommen ook worden gebruikt bij het bereiden van gerechten in de oven of het opwarmen van restjes in de magnetron. In onze webwinkel kunt u de kommen in diverse kleuren en afmetingen bestellen!

Keramiek kommen Emile Henry

U kiest voor een combinatie van gebruiksgemak en aantrekkelijk design door keramiek kommen van Emile Henry te bestellen. Deze hebben een hoge opstaande rand en stabiele basis. Zo kunt u gemakkelijk zonder morsen ingrediënten opkloppen of met elkaar vermengen. Het HR keramiek van de kommen van Emile Henry heeft een hoge hittebestendigheid en kent daardoor diverse toepassingen. In ons uitgebreide assortiment kommen vindt u ook keramiek servies van het eveneens Franse merk Le Creuset, ook wel bekend van de hoogwaardige stoofpannen.

Keramiek kommen kopen

Houdt u van een beetje kleur op tafel of op het aanrecht? Kleurrijke keramiek kommen kopen doet u niet alleen eenvoudig maar ook voordelig bij Cookinglife. Om uw gedekte tafel een uitbundige uitstraling te geven combineert u de kommen ook gemakkelijk met de gekleurde borden uit onze collectie. Op onze site kunt u niet alleen eenvoudig, maar ook voordelig keramiek kommen kopen. Voor meer inspiratie nodigen wij u van harte uit om onze winkel of onze Pinterest pagina te bezoeken. Als u in onze online winkel bestelt, zorgen wij voor een snelle levering!

Speciaal Geselecteerd