Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Keramische Pannen

23 producten

Keramische Pannen

Houdt u van gezond leven? Dan kookt u met keramische pannen! Doordat de pan geen teflon laag bevat komen er geen giftige stoffen vrij. Keramische pannen kunnen zeer goed hitte verdragen, tot wel 450 graden. Hierdoor zijn ze een stuk duurzamer dan standaard pannen, gezien ze niet verbranden. Cookinglife vindt gezond en lekker eten belangrijk en heeft daarom diverse keramische pannen in het assortiment. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Keramische pannen op inductie

In ons ruime assortiment vindt u ook een aantal keramische pannen om op inductie mee te koken. Deze pannen hebben als basis metaal met een keramische laag erover. De coating zorgt ervoor dat ingredienten korter en heter te bakken zijn. Zonder dat het aankoekt. Het is vanwege de metalen kern dat je met keramische pannen op inductie kunt koken. Kijk eens naar onze BK koekenpannen of zoek verder in ons enorme aanbod pannen om uw keukeninventaris compleet te maken!

Keramische pannen gezond

Wilt u een anti-aanbaklaag, maar geen giftige stoffen? U kunt met keramische pannen gezond koken zonder dat uw ingredienten aankoeken. De keramische laag bevat geen gevaarlijke stoffen zoals PTFE en PFOA en heeft een afstotende werking! Dit maakt de pannen ook makkelijk in onderhoud. Een doekje erdoor en klaar! Voor een extra lange levensduur kunt u de pannen het beste met de hand afwassen. U kunt met keramische pannen gezond koken, een leven lang!

Keramische pannen Bialetti

Bij Cookinglife vindt u ook keramische pannen van Bialetti. Het italiaanse bedrijf dat wereldwijd is uitgegroeid tot toonaangevend merk! Waarschijnlijk kent u het merk vooral van de handige percolator Moka Express. Maar de keramische pannen van Bialetti zijn van dermate hoogwaardige kwaliteit dat deze niet onder doet voor de faam van hét koffiepotje. Al onze producten zijn een uitstekende aanvulling voor uw keukeninventaris!

Keramische pannen kopen

Heeft u goede voornemens? Begin met keramische pannen kopen! Een gezonde levensstijl begint bij gezond koken. Dan wilt u geen aangebrande of aangekoekte etensresten en al helemaal geen giftige stoffen tussen alle goede vitamines. Keramische pannen kopen kan bij ons online of in de winkel aan de Zwanestraat te Groningen! Ook voor een complete pannenset kunt u bij ons terecht. U bestelt bij ons altijd veilig en kunt de beste service verwachten!

Speciaal Geselecteerd

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews