Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kerstservies

7 producten

Kerstservies

U kunt dit jaar uitpakken met het allermooiste kerstservies! Cookinglife heeft een ruim assortiment serviezen die voor elke gelegenheid geschikt zijn. Bovendien hebben we vele onderscheidende producten die perfect zijn om uw feestelijk gedekte tafel compleet te maken. Uw gerechten serveren op een mooi plateau zorgt voor een extra touch aan uw met zorg bereide diner. En u heeft genoeg ruimte op de tafel als u de hoogte ingaat met een handige etagère. Met een kerstservies van Cookinglife wordt uw kerst gegarandeerd een feest!

Kerstservies set

Zoekt u een kerstservies set in verschillende stijlen? Dan kunt u terecht bij Cookinglife! Als u van koken houdt dan is het u vast niet ontgaan. Tegenwoordig ziet u steeds meer gekleurd servies. De meeste kookprogramma’s gebruiken ook felle kleuren, prints en afwijkende formaten. Cookinglife speelt in op deze trend. Maar wij vergeten de traditie niet. Ook kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel.Daarom bestelt u bij ons eenvoudig een kerstservies dat voor iedere setting geschikt is!

Vierkant kerstservies

U presenteert uw gerechten net even anders op een vierkant kerstservies. Het zorgt ervoor dat u wat creatiever te werk gaat, omdat u anders moet gaan denken. Een rond bord opmaken heeft u waarschijnlijk al talloze keren gezien of gedaan.  Een tafel gedekt met vierkant kerstservies zorgt voor een stoere twist! Gaat u voor een wat meer gedurfde optie? Dan kunt u vierkant en rond met elkaar combineren. De mogelijkheden zijn bij Cookinglife eindeloos!

Kerstservies wit

Feestelijke gerechten komen tot hun recht op kerstservies. Wit is een kleur die tijdloos en fris is. U kunt bij ons complete sets bestellen of losse elementen als aanvulling op uw huidige servies. Dat is het mooie aan een traditioneel kerstservies, wit is met praktisch alles te combineren! Een voordeel daaraan is ook dat u niet in een klap alles hoeft aan te schaffen. U kunt dit jaar een mooie sauskom kopen en volgend jaar een extra handige serveerschaal.

Kerstservies kopen

Wilt u trendy of traditioneel kerstservies kopen? Het kan allemaal bij Cookinglife! Niet alleen zorgen wij voor een uitgebreid assortiment, wij streven ernaar om u altijd de beste kwaliteit en service te bieden. Wij zorgen voor overzicht, informatie en handige links. Voor extra inspiratie kunt u ook een kijkje nemen op onze Pinterest pagina! U vind daar voorbeelden van de vele combinaties die mogelijk zijn en kunt ideeën opdoen voor de presentatie Een mooi kerstservies kopen kan makkelijk en snel bij Cookinglife!

Terug naar boven