Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Keukenweegschaal

14 producten

Keukenweegschaal

Ben je ook zo gek op koken of bakken? Dan weet jij als geen ander dat de juiste hoeveelheden gebruiken zeer belangrijk is! Met een keukenweegschaal weeg jij dit nu eenvoudig af. Voor het bakken van een heerlijke taart of het afwegen van je maaltijden. Een keukenweegschaal komt altijd van pas. Ook nog vershoudbakjes nodig voor je maaltijden? Bekijk ons ruime aanbod! 

Digitale Keukenweegschaal

Een keukenweegschaal is een handige toevoeging aan jouw keuken. Maar een digitale keukenweegschaal is nóg gemakkelijker! Hiermee kan je digitaal het aantal kilogram, pound of milliliter aflezen. Het voordeel hiervan is dat je op de gram nauwkeurig afweegt. Dit kan belangrijk zijn tijdens het bakken. Ben je nog op zoek naar ander bakgerei? Ook hiervan bieden wij jou een ruim aanbod.

Sareva Keukenweegschaal

De Sareva keukenweegschaal is ideaal voor jou! De weegschaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal, zo kan jij nog langer van al dat gemak genieten. Daarnaast beschikken de Sareva keukenweegschalen over een Tarra-functie. Met deze functie kan jij het nulpunt instellen. Heb je een kom van 700 gram? Dan kan je deze op de Sareva keukenweegschaal zetten, hier bijvoorbeeld 200 gram bloem in doen en de keukenweegschaal zal enkel 200 gram aangeven. Ideaal dus! 

Waar koop je een keukenweegschaal?

Een keukenweegschaal koop je eenvoudig en snel bij Cookinglife. Wij bieden jou een ruim aanbod aan verschillende keukenweegschalen, zo zit er altijd de juiste keukenweegschaal voor jou tussen. Op zoek naar een digitale keukenweegschaal? Of een met een Tarra-functie? Wij hebben het allemaal. Daarnaast bieden wij een betrouwbare levering en 30 dagen bedenktijd. Bestel nu snel een keukenweegschaal en sta morgen al die heerlijke taart te bakken! 

Terug naar boven