horeca Kidde Slagroomspuit 1 L + 50 Patronen

momenteel onbekend

136,50 112,81 excl. btw

Iemand een tip geven? Deel dit product via WhatsApp Ophalen in onze winkel in Groningen

Productomschrijving Kidde Slagroomspuit 1 L + 50 Patronen

Kidde slagroomapparaat inclusief 50 patronen

Kidde is van oudsher de eerste fabrikant van slagroom apparaten. Een slagroomspuit gebruikt u om in een handomdraai professioneel slagroom op te spuiten. Kidde is geen synoniem voor slagroomapparaat, maar een merknaam, zoals cup-a-soup, die in de volksmond vaak gebruikt wordt voor merken van andere fabrikanten.

Als u voor kwaliteit kiest, kiest u voor het merk Kidde. Kidde slagroomapparaten zijn onverwoestbaar in vergelijking met andere fabrikanten.

Ook is het Kidde slagroomapparaat zeer makkelijk schoon te houden. Het kopstuk bestaat uit slechts 4 onderdelen.

Het Kidde slagroom apparaat is natuurlijk ook te gebruiken voor sauzen en mousses.

Meer dan 10 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Kidde Slagroomspuit 1 L + 50 Patronen

Materiaal:
RVS
Inhoud:
1 liter
Merk:
Kidde
Artikelnummer:
CL.5455
Vragen en antwoorden Kidde Slagroomspuit 1 L + 50 Patronen

In 99% van de gevallen is een verstopping het kop/spuitgedeelte de oorzaak van een lek. Deze verstoppingen ontstaan door bijvoorbeeld het gebruik van kristalsuiker of door vastzittend room. Het is daarom belangrijk om de kop van de sifon goed schoon te houden. Ook aan de binnenzijde van de kop waar de rubbers zitten. Een goede uitleg voor het schoonmaken staat beschreven in de meegeleverde gebruiksaanwijzing.Nu volgen er enkele tips om het probleem te voorkomen of te verhelpen. 

Tips voor het gebruik van de Kidde: 

Wanneer u slagroom of een espumas maakt met uw kidde, maak dan gebruik van zoetstof of poedersuiker of gebruik een zeef om te voorkomen dat er korrels meekomen. Het gebruik van gewone suiker wordt dus afgeraden omdat hierdoor dus verstoppingen kunnen ontstaan. Reinig de Kidde kop altijd grondig zodat u bij nieuw gebruik gelijk aan de slag kunt. Denk hierbij ook aan het reinigen rond om de rubbers aan de binnenzijde van de kop.

Tip om te testen of uw Kidde lekt op niet bedoelde plekken:

Houd de kidde onder water om te testen of er nog gas ontsnapt op plekken rondom de kop.Wanneer je de hendel in knijpt om het gas uit de patroon te laten ontsnappen zouden er dus geen gasbelletjes om de kop te zien mogen zijn. Is dit toch het geval dan kan het zijn dat er wel een onderdeel vervangen moet worden. Hiervoor moet de kidde opgestuurd worden naar Kidde. Zij kunnen de kidde dan verder nakijken en zorgen dat de kidde weer naar behoren werkt.

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

Vragen over Kidde Slagroomspuit 1 L + 50 Patronen

088 145 14 99+32 380 84 375

Contact opnemen
Kidde
Meer informatie over Kidde

60 jaar geleden bracht Kidde hun eerste slagroomappartaat op de markt deze te gebruiken zijn met de slagroompatronen, deze dagen is Kidde niet meer weg te denken in de horeca als het gaat om de slagroom kidde. Geen enkel ander slagroomapparaat is zo eenvoudig uiteen te nemen en zo grondig te reinigen, in tegenstelling tot consumenten apparaten. Het merk is door zijn vriendelijk gebruik geschikt voor de horeca maar deze dagen ook niet weg te denken bij een groot aantal huishoudens.

Bekijk meer producten
Denk ook aan
Recent bekeken