Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kilner Weckpot

Nieuwste producten:

17 producten:

Kilner Weckpot

De Kilner weckpot kan vergeleken worden met een glazen potje met deksel. De Kilner weckpot is breed inzetbaar en speciaal ontworpen met een schroefdeksel. Op deze manier kan de Kilner weckpot makkelijk worden afgesloten.

Weckpot

De weckpot van Kilner is moderner dan de standaard weckpot. Dit komt omdat de weckpot van kilner is ontworpen met een schroefdeksel. Om die reden is deze weckpot uitermate geschikt voor het lang bewaren van voedsel. Bovendien is de weckpot van Kilner breed inzetbaar. Serveer je zelfgemaakte drankjes, zelfgemaakte jam of andere ingemaakte- of droge producten in stijl in dit super leuke potje. De weckpot is namelijk naast dat hij functioneel is, ook heel vrolijk om naar te kijken. 

Mason Jar

Een mason Jar, wie kent het tegenwoordig niet. Tegenwoordig gebruikt iedereen ze. Begrijpelijk ook, want de Mason Jar is hartstikke populair. De Mason Jar wordt overal gebruikt en is ook voor verschillende doeleinden inzetbaar. Drinkbekers, voorraadpotjes, decoratiepotjes of zelfs als hanglamp, je kan het zo gek niet bedenken of de Mason jar is er geschikt voor. De Mason Jar is vooral bekend of feestje voor allerlei cocktails. Door het leuke uiterlijk wordt het drankje nog bijzonderder. Gebruik op je volgende feestje een grote drank dispender met limonade of een andere cocktail en laat je gasten hun drankje tappen in een leuke Mason Jar. Gegarandeerd dat het een succes wordt!

 

 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.524 reviews