Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kleurstoffen

28 producten

Kleurstoffen

Met speciale kleurstoffen voor voedsel kleur jij al je baksels en decoraties in jouw favoriete kleur. Een gel kleurstof is een van de meest gebruikte kleurstoffen. Je kan het voor praktisch alles gebruiken. Zoals fondant, marsepein, glazuur en crèmes. De meeste gels zijn ook geschikt om mee te bakken zodat je ook je taart, cake, koekjes en macarons een mooie kleur kan geven. Bij Cookinglife hebben we een uitgebreid assortiment kleurstoffen met tal van kleuren. Deze bestel je eenvoudig online!

Voedingskleurstof

Onze voedingskleurstoffen zijn geschikt om te eten. Een spray of poeder kleurstof is eigenlijk een eetbare verf. Het wordt veel gebruikt om de meest creatieve creaties te maken op taarten, macarons of suikerwerk. Met één kleur maak je verschillende tinten. Een kleine hoeveelheid geeft vaak een mooie pasteltint. De kleurstof kan echter vrij intens zijn qua kleur. Begin daarom niet direct met grote hoeveelheden. Doseer beetje bij beetje en bekijk tussendoor het effect.

Tip: gebruik handschoenen bij het verwerken van voedingskleurstof. Zo weet je zeker dat je niet met gekleurde handen blijft zitten.

Kleurstoffen kopen

Wij hebben heel veel verschillende kleuren te koop. Je kan natuurlijk ook een aantal basis kleurstoffen kopen en daar je eigen kleur creaties mee maken. Simpelweg door de kleurstoffen te mengen. Naast de verschillende kleuren zijn er ook diverse soorten zoals: gels, poeders en sprays. We hebben hierboven al aangegeven waarvoor ze hoofdzakelijk gebruikt worden. De exacte toepassing varieert per soort en merk. Dit kun je altijd terugvinden in de productbeschrijving. Net als alle ingrediënten. Als je kleurstoffen gaat kopen, bekijk dan ons overige assortiment. We hebben ook smaakstoffen, bakmixen en decoraties. Je bent dan in één keer klaar!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews