Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Klinkt Smakelijk

Klinkt Smakelijk is een nieuwe kookshow die gepresenteerd wordt door Nicolette van Dam en chef-kok Julius Jaspers. In het tv-programma gaan dagelijks vier amateurkoks de strijd met elkaar aan onder het toeziend oog van een culinaire jury. Wie weet de meeste indruk te maken met zijn of haar signature dish?

Klinkt Smakelijk

Filter op:
Toon alleen voorradige producten
De volgende producten hebben een levertijd:

Klinkt Smakelijk

Bij het nieuwe tv-programma “Klinkt Smakelijk” zoeken ze geen sterrenchef maar een gepassioneerde hobbykok die één signature dish maakt die iedereen omver blaast. De hobbykoks worden niet alleen beoordeeld op de smaak van hun gerecht. Ze moeten eerst hun specialiteit zo smakelijk mogen pitchen en presenteren. In de derde ronde worden de twee overgebleven gerechten beoordeeld op hun originaliteit en smaak. De jury, bestaande uit Nicolette van Dam, Julius Jaspers en een afwisselende BN'er, bepalen dan wie er vandoor gaat met de dagwinst en een zesdelig Diamant Sabatier messenblok ter waarde van 165 euro!

In de weekfinale op vrijdag strijden de vier dagwinnaars nogmaals tegen elkaar voor de weekwinst. Een panel van verschillende voedsel- en kookexperts beslissen wie de weekwinnaar wordt van Klinkt Smakelijk!

Klinkt Smakelijk

Klinkt Smakelijk Producten

Ben jij benieuwd naar het tv-programma “Klinkt Smakelijk”? Kijk dan vanaf 1 juli elke dag om 18:00 naar SBS 6! Enthousiast over een product dat wordt gebruikt door één van de hobbykoks? Je kunt het exacte product vinden bij ons op Cookinglife! Dé Kookwinkel van Benelux en Duitsland!