Knoflookpers

Knoflook is een veelgebruikte smaakmaker in de Mediterraanse en Oosterse keuken. Met een knoflookpers van Cookinglife verwerkt u snel uw teentjes knoflook in de lekkerste gerechten.

Filter op:

Knoflookpers

Knoflookpersen voor de professional en voor de hobbykok vindt u bij Cookinglife. Wij hebben knoflookpersen van merken als Cosy & Trendy, Westmark, Brabantia en Arcos.

Knoflookpers gebruiken

Een eenvoudig en veilig alternatief voor het fijnsnijden van knoflook met een mes is de knoflookpers. De knoflook mag mét of zonder schil in het compartiment van de pers en met een lichte druk perst u, door in de hendel de knijpen, de knoflook tot een pasta. De lastig te verwijderen knoflookgeur aan uw vingers is met de knoflookpers nu verleden tijd!

Knoflookpers Joseph Joseph

De knoflookpers van Joseph Joseph staat bekend vanwege de goede kwaliteit. Het bekende merk Joseph Joseph verkoopt vele kookhulpjes, waaronder knoflookpersen. De knoflookpers is gemaakt van RVS en heeft unieke werking als een soort rocker. Je beweegt hem eenvoudig door er op de duwen. Daarnaast is de knoflookpers vaatwasserbestendig. 

Knoflookpers kopen?

Wilt u ook een handige knoflookpers? Bij ons vindt u meerdere RVS knoflookpersen waarmee u eenvoudig knoflook kunt persen. Daarnaast kunt u nog kiezen voor mooie designs waarmee u met de minste inspanning een teentje knoflook perst en heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een witte of zwarte knoflookpers.