Deze glutenvrije koekjes van rijstmeel zijn de nieuwe favorieten bij ons in huis. Na een aantal mislukte rijstmeelcakes werden ze eerst met weinig enthousiasme ontvangen, maar na de eerste hap gingen de armen in de lucht. “Net een ‘echt’ koekje en ontzettend knapperig”.
Recept
Op zoek naar een nieuw favoriet tussendoortje? Deze rijstmeel koekjes zijn een hit!
Gang | Tussendoor |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | ca 8 stuks |
Voorbereidingstijd | 20 min |
---|---|
Koeltijd | 2 uur 0 min |
Bereidingstijd | 10 min |
Totaal | 2 uur 30 min |
Die mochten ook wel gewoon standaard in huis zijn, hint hint. Goed, dat is natuurlijk altijd leuk om te horen! Een suikervrij koekje, zonder gluten dat ook nog eens heerlijk knapperig is. Zo makkelijk is het dus.
Trouwens, als je vaker bakt of je vindt het leuk om wat meer recepten uit te gaan proberen, dan raad ik iedereen aan om maatschepjes aan te schaffen.