Koffiemaatlepel

Filter op:

Koffiemaatlepel

Gokt u altijd maar hoeveel scheppen koffie u in het koffiezetapparaat moet doen? Dat is voorgoed verleden tijd met een koffiemaatlepel van Cookinglife! Met deze handige lepel meet u de juiste hoeveelheid koffie precies af. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Wij hebben diverse maatlepels in ons assortiment. Als u graag een koffiemaatlepel in meerdere afmetingen heeft, bestelt u voordelig een complete set. U vindt al onze maatlepels en set en in ons uitgebreide assortiment!

Koffiemaatlepel gebruiken

Het is bijzonder eenvoudig om een koffiemaatlepel te gebruiken. Met het schepje haalt u de koffie uit het pak of bewaarblik. Daarna strijkt u over de rand van de lepel, zodat er geen koffie meer bovenuit steekt. U heeft nu precies de juiste hoeveelheid. U kunt ook een maatschepje in plaats van een koffiemaatlepel gebruiken. Deze heeft diverse lijntjes die elk een andere hoeveelheid aangeven. U kiest vooraf de gewenste hoeveelheid koffie en vult daarna het schepje tot het bijbehorende streepje. Gooi de koffie in het apparaat, wacht even en schenk de heerlijke koffie daarna in één van onze stijlvolle koffiekopjes. Laat het genieten maar beginnen!

Koffiemaatlepel kopen

U kunt voordelig uw koffiemaatlepel kopen bij Cookinglife. In ons ruime aanbod keukengerei vindt u diverse lepels waarmee u de hoeveelheid koffie precies kunt afmeten. Zo zet u gemakkelijk de perfecte kop koffie! U kunt bij ons niet alleen een koffiemaatlepel kopen, maar ook vele andere producten om een heerlijk bakje koffie te zetten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een percolator? U vindt het in ons uitgebreide assortiment! Ook als u koffiecupjes gebruikt zit u goed bij ons. In onze stijlvolle cuphouder kunt u uw cupjes gemakkelijk bewaren. Bestel direct dan zorgen wij voor een snelle verzending.