Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Koperen pannen

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Koperen pannen

Zelfs professionele chefs koken nog steeds het liefst met koperen pannen. Na zilver is koper de beste geleider van warmte. Koper zorgt voor uitstekende verdeling van warmte langs zowel de bodem als de zijwanden. Een constante en evenredige warmte zorgt ervoor dat uw saus niet zomaar aanzet of zal schiften. Het is ook ideaal om vlees en vis egaal in te garen. Hierdoor zijn koperen pannen uitermate geschikt voor elke gepassioneerde (hobby)kok! 

Koperen pannen keramisch

Door de warmtegeleidende eigenschappen zijn koperen pannen voor keramisch koken uitstekend geschikt. De meeste pannen zijn te gebruiken om mee te koken op een keramische kookplaat. Het is echter wel belangrijk dat de pan een dikke en egale bodem heeft. Koperen pannen keramisch gebruiken is een mooie combinatie, omdat zowel pan als plaat warmte lang en egaal vast houdt! Neem een kijkje in ons assortiment voor een mooie pannenset of handige soeppan om uw keukeninventaris voor de keramische kookplaat uit te breiden.

Koperen koekenpannen

In het uitgebreide assortiment van Cookinglife vindt u verschillende koperen koekenpannen. Wilt u een voordelige optie? Dan kunt u kiezen uit diverse modellen die koperkleurig zijn. Voor het ‘echte’ werk hebben wij ook volledig koperen koekenpannen. Bovendien kunt u een keuze maken uit een van onze braadpannen. Deze zijn ideaal voor het bereiden van een overheerlijke stoofschotel! Voor nog meer grill-, bak- of stoom mogelijkheden kunt u ook bij ons terecht.

Koperen pannen schoonmaken

Voor een lange levensduur van uw pan moet u uw koperen pannen schoonmaken. Gebruik geen scherpe voorwerpen tijdens het koken, omdat deze de binnenkant van de pan kunnen beschadigen. Wanneer etensresten zijn aangekoekt, kunt u beter niet gaan schrobben. De pan met een mild sopje een paar uurtjes laten inweken volstaat. Koperen pannen schoonmaken zodat ze weer blinken als nieuw is niet moeilijk. U kunt natuurlijk koperpoets gebruiken, maar zout en zuur van bijvoorbeeld citroen of azijn werkt ook. Houdt u van een rustiek uiterlijk? Dan wordt het nog makkelijker en hoeft u de pan enkel mee te wassen met de rest van de vaat.

Koperen pannen kopen

Wilt u bij Cookinglife koperen pannen kopen? Dat kan bij ons gemakkelijk en snel! Onze website is gebruiksvriendelijk en wij verzenden uw bestelling met de grootste zorg. Bij Cookinglife kunt u niet alleen terecht voor koperen pannen kopen. Wij hebben een een ruim assortiment keukengerei en servies. Ook als u op zoek bent naar een unieke manier om te serveren vindt u bij ons een breed scala van de serveerplank. Bij Cookinglife vindt u alles voor koken en tafelen!

Speciaal Geselecteerd