Kruidenrekken & Kruidenpotjes

Heeft u veel plezier in koken en experimenteert u graag met kruiden? Dan is een kruidenrek een uitkomst voor het ordenen van kruiden en specerijen. 

Filter op:

Kruidenrekken & Kruidenpotjes

Bij Cookinglife vindt u kruidenrekken voor diverse soorten kruiden en specerijen. Wilt u graag al uw kruiden overzichtelijk en stijlvol opbergen? Kies dan voor een kruidenrek inclusief bijpassende potjes.

Brabantia kruidenrek 

Al bijna honderd jaar maakt het familiebedrijf Brabantia uit Aalst de Nederlandse keuken mooier met hun praktische en stijlvolle keukenhulpen.

De Brabantia kruidenrekken zijn voorzien van bijpassende kruidenpotjes met een aromadichte sluiting die ervoor zorgt dat de kruiden en specerijen langer vers blijven. Naast de staande kruidenrek heeft Brabantia ook kruidenrekken voor aan een wandrail. Met de Brabantia kruidenrekken heeft u op een bijzondere manier altijd uw kruiden binnen handbereik!

Kruidenrek kopen? 

Bij Cookinglife vindt u kruidenrekken van Brabantia en Westmark. Een vleugje kaneel hier, een snufje gember daar. De juiste hoeveelheid kruiden doseren doet u met de Brabantia kruidenpotjes. Puilen uw kastjes uit van de kruiden en specerijen? Berg deze dan nu netjes op met het Westmark kruidenrek voor een geordende keuken.