Kruidenrek

Heeft u veel plezier in koken en experimenteert u graag met kruiden? Dan is een kruidenrek een uitkomst voor het ordenen van kruiden en specerijen. 

Filter op:

Kruidenrek

Bij Cookinglife vindt u kruidenrekken voor diverse soorten kruiden en specerijen. Wilt u graag al uw kruiden overzichtelijk en stijlvol opbergen? Kies dan voor een kruidenrek inclusief bijpassende potjes.

Westmark kruidenrek 

Al bijna honderd jaar maakt het Duitse bedrijf Westmark, het werk in de keuken efficienter. hun praktische en kwalitatief sterke keukenhulpen.

Het Westmark kruidenrek is ideaal om even aan de binnenzijde van een keukenkastje te monteren. Dan kan elk potje bijv. met een aromadichte sluiting die ervoor zorgt dat de kruiden en specerijen langer vers blijven. Naast dit kruidenrek voor in een keukenkastje hebben we binnen ons assortiment ook diverse kruidenrekken voor op het aanrecht. Met de een kruidenrekken heeft u op een mooie of efficiente manier altijd uw kruiden binnen handbereik!

Kruidenrek kopen? 

Bij Cookinglife vindt u kruidenrekken van Salt & Pepper,  Westmark en meer. Een vleugje kaneel hier, een snufje gember daar. Berg deze dan nu netjes op met het Westmark kruidenrek voor een geordende keuken.