×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Populaire producten

Lampe Berger

De Lampe Berger brander is gemakkelijk te gebruiken. Vul de geurbrander ongeveer tot driekwart vol met een Lampe Berger navulling. Na het vullen, plaats je de lont in de brander met vloeistof. Vervolgens steekt u de lont aan en laat dit voor twee minuten branden. In deze tijd wordt de steen op de lont ontzettend heet, zodat het de geurvloeistof goed kan verspreiden. Na het twee minuten branden, blaas je de vlam uit en plaats je de sierdop erop zodat de brander zijn werk kan doen. Afhankelijk van de ruimte waarin je de brander plaatst, is 15 à 20 minuten lang genoeg voor een heerlijke geur in jouw interieur! Ben je klaar met het gebruik? Plaats dan de afsluitdop op de brander. Het gebruiken van een Lampe Berger is dus erg eenvoudig en snel!

Lampe Berger Neutral

Neutraliseer nare geurtjes en zuiver de lucht in uw woning met de Lampe Berger Neutral olie van Cookinglife. Deze vloeistof kunt u samen met uw brander gebruiken om een de lucht- en leefkwaliteit in uw woning te verbeteren. Een uur branden zorgt tot wel vier uur lang voor een zuivere lucht! De Lampe Berger Neutral olie is bijzonder geschikt voor mensen die geen sterke geur in huis willen. Daarnaast is dit product ook te gebruiken door mensen met een allergie voor parfums. U bestelt uw Neutral olie net zoals onze andere Lampe Berger geuren eenvoudig online! 

Deze olie is door de neutrale geur niet alleen geschikt om te branden, maar ook om de lont mee schoon te maken. Zeker als u wilt wisselen van geur is dit bijzonder verstandig. Door de lont te reinigen met de neutrale olie, voorkomt u dat de oude en nieuwe geur met elkaar vermengen. Ook als u niet van parfum wisselt is het goed om regelmatig de lont schoon te maken. Hiermee verlengt u namelijk de levensduur. Of u de olie nu gebruik om te branden, of om schoon te maken, Lampe Berger Neutral van 1 liter bestelt u voordelig bij Cookinglife!

Lampe Berger reinigen

Een Lampe Berger is gemakkelijk te reinigen door middel van het neutrale huisparfum. Dit parfum is multifunctioneel te gebruiken, waardoor het één van de meest verkochte vloeistoffen is in Nederland. Zo kan het gebruikt worden wanneer je van geur wilt verwisselen. Dit doe je door de geurbrander te laten werken voor 20 minuten met het neutrale huisparfum. Hierdoor wordt de lont helemaal gezuiverd van het vorige huisparfum en ontstaat er geen mix van geuren. Daarnaast kun je sterk ruikende parfums verdunnen met de neutrale vloeistof. Op deze manier kun je ieder Lampe Berger huisparfum naar wens verdunnen. Ook is de neutrale vloeistof ideaal voor iedereen die allergisch is voor parfum, aangezien het geen parfum afgeeft. Het reinigen van een Lampe Berger doe je dus eenvoudig met het neutrale huisparfum!