×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Le Creuset Fluitketel

21 producten

Le Creuset Fluitketel

Haal het echte ouderwetse thee gevoel in huis met een Le Creuset fluitketel. Deze waterkoker is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren zoals: kersenrood, geel, blauw en roze. Hierdoor zal de fluitketel zeker weten opvallen in jouw keuken! Naast dat het een leuke eyecatcher is, laat de klassieke waterkoker je met een vrolijke fluittoon weten wanneer het water kookt. Ook is de fluitketel geschikt voor op iedere warmtebron. Dit maakt het mogelijk om de waterkoker zowel op gas, halogeen als inductie te gebruiken. Het aanbod van een Le Creuset fluitketel is groot, waardoor er voor in ieder huishouden een perfecte waterkoker te vinden is. Zo heb je de keuze uit zeer retro tot moderne exemplaren. Laat je vandaag nog inspireren door de kleurrijke wereld van Le Creuset!

Le Creuset fluitketel tradition

Geniet op nostalgische wijze van een verrukkelijke kop verse thee met de schitterende Le Creuset fluitketel Tradition! Deze waterkoker is ontzettend populair door de bolle vormgeving die zorgt voor een landelijke uitstraling. Door het groot aanbod aan diverse stijlvolle kleuren is er voor op ieder fornuis een perfecte fluitketel te vinden. Zo kan je kiezen voor een tijdloze zwarte of een modern gekleurde waterkoker. Ook is de fluitketel gemaakt van geëmailleerd staal, heeft het een extra brede opening en blijft de handgreep koel tijdens gebruik. Kookt het water? Dan wordt dat door de Le Creuset fluitketel Tradition met luid gefluit aangegeven.

Le Creuset fluitketel schoonmaken

Wil jij je prachtige Le Creuset fluitketel schoonmaken? Dit kan op verschillende manieren gedaan worden.  Na gebruik hoef je slechts de binnenkant te spoelen met warm water. Mocht je de waterkoker intensiever gebruiken, dan wordt het aangeraden om de fluitketel met een handafwas te reinigen! Hiervoor heb je slechts warm water, een afwasborstel en afwasmiddel nodig. Hierna kan je de buitenkant gemakkelijk oppoetsen met een schone vaatdoek. Dit zorgt ervoor dat jouw waterkoker weer gaat glimmen! Tevens zal de levensduur van de Le Creuset fluitketel verhogen door het regelmatig schoon te maken.

Terug naar boven