Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Le Creuset Harry Potter

2 producten

Le Creuset Harry Potter

De magie van koken vind je niet alleen terug in een gerecht, maar ook in kookgerei. Koks van alle leeftijden kunnen zich laten betoveren door de limited collectie Le Creuset Harry Potter. Dit kookgerei is geïnspireerd op de magische tovenaarswereld van Harry Potter. Vreugde, magie, creativiteit en kwaliteit van twee iconische merken worden samengebracht tot een unieke collectie!

De producten hebben een beetje van Le Creuset en een beetje van Harry Potter. Kenmerken bekend van de Harry Potter-films worden prachtig verwerkt in het product. Denk aan de trein Hogwarts Express, aartsvijand Lord Voldemort, het spel Zwerkbal of de hogeschool Zweinstein. Naast kleurgebruik vind je kleine details terug in het product. De toverstaf van Lord Voldemort als handgreep of het litteken van Harry Potter als dekselknop. En dit allemaal gecombineerd met de bekende kwaliteit en het gebruiksgemak van Le Creuset!

Le Creuset Harry Potter Kopen

Het kookgerei van de Le Creuset Harry Potter collectie koop je online bij Cookinglife. Wees er snel bij! Het is een Limited Edition, dus op = op! Kruip lekker op de bank voor een Harry Potter-filmmarathon, met een magische mok gevuld met thee uit de prachtige Hogwarts Express fluitketel. Of tover een heerlijk gerecht op tafel met de Harry Potter braadpannen en de tovenaars-spatels. Benieuwd naar andere Le Creuset Collecties? Bekijk alles van het merk Le Creuset of laat je inspireren door een van onze andere bekende merken

Terug naar boven