Le Creuset Vispan Les Forgées

CL.96700601000000

swipe

le_creuset_vispan.jpg
le_creuset_vispan_detail.jpg
le_creuset_grillpan_collectie.jpg
Merk:
Le Creuset
Collectie:
Les Forgées
Materiaal:
Gesmeed aluminium

Op voorraad. Bestel voor 23.00 uur, maandag in huis.

€ 120,00 € 99,17 excl.btw


Productomschrijving Le Creuset Vispan Les Forgées

  • Vaatwasserbestendig
  • Geschikt voor alle warmtebronnen

Le Creuset Vispan Les Forgées

Deze vispan van Le Creuset is dé pan voor het perfect bakken van uw vis. Door de grootte van de pan kunt u zelfs hele vissen bakken. De pan is gemaakt van gesmeed aluminium en heeft een sterke antiaanbaklaag. Deze voldoet aan de strengste voedsel- en productvoorschriften. De pan is vaatwasserbestendig, maar ook gemakkelijk met de hand schoon te maken door de handige antiaanbaklaag.

Is dit niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Le Creuset Les Forgées collectie of bekijk het gehele assortiment van het merk Le Creuset.


Video

Kenmerken Le Creuset Vispan Les Forgées

Materiaal:
Gesmeed aluminium
Garantie:
Levenslange garantie
Lengte:
25.5 cm
Breedte:
40 cm
Vaatwasserbestendig:
Ja
Eigenschap:
Geharde antiaanbaklaag zonder PFOA.
Land herkomst:
Frankrijk
Warmte bestendig:
tot 260°C/500°F bij gebruik met hittebestendige deksel tot 220°C/425°F
Merk:
Le Creuset
Collectie:
Les Forgées
Kleur:
Mat Zwart
Artikelnummer:
CL.96700601000000

Vragen en antwoorden

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Sfeerimpressie Le Creuset

Sinds 1925 vervaardigt Le Creuset topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houdt Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende prachtige kleuren. Le Creuset heeft naast hun befaamde assortiment bijpassende producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. De pannenfabrikant onderscheidt zich door hoogwaardige keukenproducten te combineren met origineel design die zijn aangepast voor onze hedendaags kooktechnieken.

Recent bekeken