Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

LEGO® Opbergboxen

101 producten

LEGO® Opbergboxen

Het merk LEGO®, vooral bekend om zijn stapelbare speelgoed, viert in 2019 zijn 50ste verjaardag. Veel kinderen zijn opgegroeid met de kleurrijke LEGO® bouwstenen en DUPLO® creaties. Maar hoe bewaar en onderhoudt je deze LEGO® stenen nou goed?

Hiervoor heeft LEGO® speciale LEGO® opbergboxen ontwikkelt. Ideaal om na het spelen je kinderen de legostenen zelf te laten ordenen en op te laten ruimen. Deze LEGO® Storage bricks zijn net als écht lego stapelbaar. Daarnaast zijn de opbergdozen van LEGO® in vele kleuren en meerdere afmetingen verkrijgbaar. Laat je kids met het plezier van LEGO® hun eigen levensgrote LEGO® bouwervaring maken. Door de vele kleurencombinaties geschikt voor jongens én meisjes!

LEGO® Opbergboxen

De LEGO® opbergboxen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende afmetingen, waardoor het creatief bouwen nog leuker wordt. Naast LEGO® kunt u de ‘oversized’ LEGO® bricks ook gebruiken voor pennen, stiften of ander speelgoed. De opbergboxen zijn gemaakt van duurzaam plastic en bestaan uit 2 compartimenten. De deksel is gemakkelijk los te maken, waarna het speelgoed in de box kan worden gelegd. Zowel voor binnen- als buitengebruik.

LEGO® Opbergboxen met Lades

Deze LEGO® opbergboxen met lades zijn perfect te combineren met de standaard LEGO® bricks. Door ze onderaan te plaatsen kun je zowel van de standaard opbergbox als de LEGO® opberglade gebruik maken, zonder te verschuiven. Deze LEGO® bricks met lades zijn in de varianten 4- en 8 noppen te verkrijgen. Door de vele kleuren en oneindige combinaties perfect als LEGO® cadeautip!

Terug naar boven