Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

LIND DNA Onderzetters

92 producten

LIND DNA Onderzetters

Deze LIND DNA onderzetters zijn gemaakt van hoogwaardig gerycled leer met een prachtig Scandinavisch deisgn. Naast de gewoonlijke ronde en vierkante onderzetters, biedt LIND DNA ook organische gecurvde onderzetters. Deze elegante onderzetters met verschillende structuren brengen een unieke uitstraling onder je glazen. Naast deze verschillende vormen biedt LIND DNA ook dubbelzijdige onderzetters. Deze dubbelzijdige onderzetters kunnen aan beide kanten gebruikt worden, wat ze geschikt maakt voor verschillende gelegenheden. Wij raden aan de onderzetters te reinigen met een vochtige doek of wat raamspray. 

LIND DNA Vierkante Onderzetters 

LIND DNA biedt elegante vierkante onderzetters. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Deze LIND DNA vierkante onderzetters hebben een afmeting van 10 x 10 cm. 

LIND DNA Ronde Onderzetters

Deze LIND DNA ronde onderzetters hebben een diameter van 10 cm en zijn perfect voor het beschermen van je tafel. Door glazen op de onderzetters te plaatsen, voorkomt u vuil of kringen op uw tafel. 

LIND DNA Curved Onderzetters

De LIND DNA curved onderzetters brengen een unieke stijl naar uw tafel. Deze onderzetters hebben een afmeting van 11 x 13 cm en zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en structuren. Ook zijn deze onderzetters verkrijgbaar in de dubbelzijdige variant. 

LIND DNA Dubbelzijdige Onderzetters 

Naast de klassieke onderzetters, biedt LIND DNA ook dubbelzijdige onderzetters. Deze LIND DNA dubbelzijdige onderzetters zijn perfect voor verschillende gelegenheden. Je kunt ze namelijk aan beide kanten gebruiken. Twee verschillende kleuren, één onderzetter. 

Terug naar boven
WhatsApp ons