Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Populaire producten

LIND DNA Placemats

Naast onderzetters, biedt LIND DNA ook placemats. Placemats bieden bescherming tegen ongewenste vlekken of kringen op je tafel. Met de LIND DNA placemats voorkom je dat jouw tafel vlekken krijgt. Het soepele leer komt in vele kleuren, vormen en structuren, zodat je kunt kiezen wat bij jouw interieur past. De LIND DNA placemats zijn verkrijgbaar in de vormen: Vierkant, Dubbelzijdig, Curved Small en Curved Large. Deze LIND DNA placemats bieden een chique beleving op je tafel met dit prachtige Scandinavisch design. Wij raden aan de placemats te reinigen met een vochtige doek en wat raamspray. 

LIND DNA Vierkante Placemats

De chique vierkante placemats van LIND DNA zijn prachtig te matchen met vierkante borden. De vierkante placemats bieden bescherming tegen vuil of kringen voor op je tafel. De LIND DNA vierkante placemats zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen:28 x 28 cm en 35 x 45 cm. 

LIND DNA Dubbelzijdige Placemats

Het voordeel aan de LIND DNA dubbelzijdige placemats is dat je ze aan beide kanten kan gebruiken. Ze zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Deze placemats van LIND DNA zijn een prachtige match met ovale borden

LIND DNA Placemats Curved Small

De LIND DNA Placemats curved Small hebben een unieke vorm. De afmetingen van de curved Small zijn 24 x 28 cm. Deze curved Small placemats zijn prachtig te matchen met ovale kommen

LIND DNA Placemats Curved Large

LIND DNA biedt ook een grotere curved variant. De LIND DNA Placemats curved Large hebben een afmeting van 37 x 44 cm. Deze placemats zijn prachtig te matchen met ronde borden.  

WhatsApp ons