×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Populaire producten

LIND DNA Structuren

In ons assortiment van LIND DNA bieden wij vijf verschillende structuren voor op uw placemats en onderzetters. Alle vijf structuren zijn geïnspireerd op de dierenwereld. Elk structuur geeft elke placemat en onderzetter zijn individuele karakter. De LIND DNA structuren brengen een rustieke, gedurfde, softe of klassieke stijl aan je tafel of omgeving. Wij raden aan de placemats en onderzetters schoon te maken met een vochtige doek en wat raamspray. 

LIND DNA Hippo 

Dankzij de heldere LIND DNA Hippo structuur ontstaat er een prachtig spel van heldere en donkere tinten op de placemats en onderzetters van LIND DNA. De LIND DNA Hippo is prachtig te matchen met de stoere borden van Cosy & Trendy Blackstone

LIND DNA Nupo

De LIND DNA Nupo heeft een suède-achtige oppervlakte met een softe structuur. Nupo is elegant en tijdloos. Het geeft op uw tafel een exclusieve uitstraling. LIND DNA Nupo is prachtig te matchen met de Gordon Ramsay Maze borden. 

LIND DNA Croco 

Deze organische structuur en speelse expressie is een gedurfd item voor op je tafel. Naast LIND DNA Croco bieden wij ook Fine2Dine Croco borden met dezelfde organische structuur.

LIND DNA Bull 

LIND DNA Bull heeft een klassieke en leerachtige look. De rustieke expressie past in je dagelijkse tafel omgeving en voegt prachtig toe aan een knusse en chique omgeving. De LIND DNA Bull is prachtig te matchen met het servies van Salt & Pepper Artisan.

LIND DNA Buffalo

LIND DNA Buffalo is een structuur die een perfect fundament van rustieke stijl aan je tafel geeft. Als alternatief kan het een verfijnde tafel omgeving op een geaarde en ingetogen manier mooi in balans brengen. 

WhatsApp ons