Lurch

Ben jij een echte bakkoning -of koningin? Dan is het merk Lurch perfect voor jou! Lurch geeft bakken een nieuwe betekenis met hun brede scala aan bakgerei. Het merk is al sinds 1995 bezig met het verfijnen van hun producten. Lurch's doel van de afgelopen 24 jaar is om de klant een makkelijkere ervaring te geven in de keuken met de behoeften van de klant altijd op nr. 1! Met een marktleidende positie in Duitsland en andere Europese landen, definieert Lurch zich als een ontwikkelaar, producent en verkoper. Verantwoordelijkheden voor hun klanten, werknemers, investeerders, het milieu en het publiek dragen zij met liefde met zich mee. 

Lurch bakproducten

Lurch bakgerei is ontworpen om te gebruiken. Van de bakvormen die iedereen in huis heeft tot de cakepop vormpjes. Bij Lurch schreeuwt om functionaliteit, kwaliteit, innovatie, emotie, duurzaamheid en ontwerp. Het hele assortiment bakproducten is gemaakt van 100% platina siliconen en 100% kwaliteit. Met deze bakproducten kun je niet alleen traditioneel bakken, maar ook decoratief en zelfs professioneel! Dit gewoon in jouw eigen keuken! Ookal zijn de bakproducten uitstekend, Lurch is nog steeds bezig met nieuwe innovatieve ontwerpen en functies voor een betere bak ervaring. 

Lurch duurzaamheid

Lurch denkt niet alleen aan functionaliteit en ontwerp, maar ook aan ieders gezondheid inclusief dat van het milieu. Lurch-bakproducten hebben namelijk geen elektriciteit nodig om te werken. Ook vindt het merk dat het lang meegaan van producten van uiterste belang is. De producten kosten daarom iets meer dan wat je waarschijnlijk gewend bent, maar u krijgt er ook zeker wat voor terug. 

* verplicht