Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Lurch

36 producten

Lurch

Ben jij een echte bakkoning -of koningin? Dan is het merk Lurch perfect voor jou! Lurch geeft bakken een nieuwe betekenis met hun brede scala aan bakgerei. Het merk is al sinds 1995 bezig met het verfijnen van hun producten. Het doel van Lurch is de afgelopen 24 jaar geweest om de klant een makkelijkere ervaring te geven in de keuken met de behoeften van de klant altijd op nr. 1! Met een marktleidende positie in Duitsland en andere Europese landen, definieert Lurch zich als een ontwikkelaar, producent en verkoper. Verantwoordelijkheden voor hun klanten, werknemers, investeerders, het milieu en het publiek dragen zij met liefde met zich mee.

Lurch bakproducten

Lurch bakgerei is ontworpen om te gebruiken. Van de bakvormen die iedereen in huis heeft tot de cakepop vormpjes. Bij Lurch schreeuwt om functionaliteit, kwaliteit, innovatie, emotie, duurzaamheid en ontwerp. Het hele assortiment bakproducten is gemaakt van 100% platina siliconen en 100% kwaliteit. Met deze bakproducten kun je niet alleen traditioneel bakken, maar ook decoratief en zelfs professioneel, en dit gewoon in jouw eigen keuken! Ookal zijn de bakproducten uitstekend, Lurch is nog steeds bezig met nieuwe innovatieve ontwerpen en functies voor een betere bak ervaring.

 

 

Lurch duurzaamheid

De Lurch producten zijn niet alleen voorzien van functionaliteit en een stijlvol design, bij Lurch is duurzaamheid ook erg belangrijk! De Lurch producten zijn daarom allemaal geschikt om te gebruiken zonder dat er elektriciteit hoeft te worden gebruikt. Daarnaast gaat het keukengerei en de bakvormen van Lurch erg lang mee: een investering in de toekomst dus!

Terug naar boven