Maison Berger Voorjaarscollectie 2020

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Maison Berger Voorjaarscollectie 2020

De nieuwe voorjaarscollectie van Maison Berger is nu online op Cookinglife! In de voorjaarscollectie van 2020 draait het vooral om de nieuwe frisse geur Eternal Sap en de samenwerking met Franse ontwerper Matali Crasset. Zo kun je deze nieuwe geur branden in kleurrijke Lampe Berger branders, gebruiken in Maison Berger geurstokjes of gezellig branden als Maison Berger geurkaars. Daarnaast zijn er nieuwe trendy vormgegeven branders, geurstokjes en geurkaarsen beschikbaar in diverse bestaande geuren. Deze nieuwe artikelen worden geleverd in mooie giftsets waardoor ze ideaal zijn om te geven als cadeau!

Maison Berger Geurstokjes Lont

De nieuwe geur Eternal Sap is nu ook te verspreiden met een vernieuwde variant van de geurstokjes. Maison Berger komt namelijk met een perfecte combinatie tussen de brander en de traditionele geurstokjes; geurverspreiding door middel van een lont! Deze variant van de lont hoef je niet aan te steken, want het verspreidt de geur zelf. Deze nieuwe manier van geurverspreiding is naast heel praktisch, ook zeker een stijlvolle touch in ieder interieur! Deze geurstokjes zijn nu verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor welke ga jij?

Maison Berger online kopen

Benieuwd geworden naar meer producten van dit Franse huisparfummerk? Bekijk dan eens alle Lampe Berger branders of Maison Berger geurstokjes. Of neem eens een kijkje bij ons brede aanbod in Maison Berger geurkaarsen. Kortom; je vindt op Cookinglife dus altijd wel een Maison Berger product naar jouw smaak!