Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Masterchef

12 producten

Masterchef

MasterChef is een bekende televisie show met veelbelovende amateur chefs. Deze chefs worden getest met verschillende uitdagingen terwijl een panel van professionele koks hun bekritiseren. Wilde jij ook altijd al een MasterChef worden? Dat kan nu met de nieuwe MasterChef artikelen. Met een beetje verbeeldingskracht, inzet en oefenen creëer jij een wow-factor bij je gasten. Want met deze artikelen ben jij de MasterChef!

MasterChef Classic Rivet

De MasterChef Classic Rivet messen zijn gemaakt van Duits roestvrijstaal. De handvaten bestaan uit ABS. Dit materiaal staat bekend om het lichtgewicht maar toch de nodige slagvastheid. De lemmeten zijn gemaakt van 18/10 RVS waardoor je deze messen gemakkelijk thuis kan slijpen! 

MasterChef New Santoku

De functionele maar mooie messen van New Santoku zijn net zoals de Classic Rivet collectie gemaakt van 18/10 roestvrij staal. Echter een belangrijk verschil tussen deze twee collecties is dat de New Santoku messen bewuste deuken in het lemmet hebben. Dit zorgt ervoor dat het eten niet blijft vastplakken en jouw snij ervaring over het algemeen veel fijner wordt. 

MasterChef Copperline Cookware

Deze PFOA-vrije pannen collectie is perfect voor de intensieve koks onder ons. De buitenkant van de pannen zijn hard geadoniseerd en dus twee keer zo sterk als roestvrij staal. De binnenkanten hebben een anti-plak laag wat ideaal is voor dagelijks gebruik. De handvaten van de pannen zijn gemaakt van siliconen. Dit zorgt voor de optimale bescherming zodat er geen handen kunnen worden verbrandt. 

MasterChef Hard Adonised

De gietaluminium bodem van de MasterChef Hard Adonised collectie distribueerd de hitte gelijkmatig over alle pannen. Dit zorgt ervoor dat je het perfecte eindresultaat hebt, keer op keer. De drie lagen in deze collectie zorgen voor sterkere pannen die er ook nog voor zorgt dat het eten niet blijft plakken. 

MasterChef Tri-Ply Cookware

De MasterChef Tri-Ply Cookware collectie heeft 2 RVS lagen met een aluminium laag ertussen in. Dit resulteert in een beter eindresultaat doordat de warmte gelijkmatig wordt gedistribueerd en de pannen erg duurzaam zijn. Deze iconische collectie is verkozen tot beste keukengerei door 'MasterChef Choice'!

MasterChef Aluminium Cookware

De MasterChef Aluminium Cookware collectie heeft 3 lagen wat de pannen sterker maakt dan alle anderen maar ook functioneler. Al het eten zal namelijk niet blijven plakken maar al het eten zal wel allemaal gelijkmatig gaar of goudbruin worden. Het siliconen handvat biedt extra veiligheid. Deze collectie is ook perfect voor als je gezonder wilt gaan eten. Olie en boter is namelijk vrijwel overbodig. 

MasterChef Accessoires

Alle houten MasterChef Accessoires zijn gemaakt van FSC goedgekeurd hout. Deze houtsoort is erg duurzaam door onder andere de uitstekende kwaliteit. Alle snijplanken van deze collectie zijn kras- en schadebestendig. Gecombineerd met het MasterChef logo ook nog erg uniek!

 

Terug naar boven