Maxwell & Williams Cashmere Square

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Maxwell & Williams Cashmere Square

Rond servies saai? Toe aan iets anders? Maxwell & WillIams komt met een serviesset in een vierkante variant: Maxwell & Williams Cashmere Square. U ziet het vierkant in elk serviesstuk terug. Een Cashmere koffiemok lijkt misschien rond, maar de basis is vierkant. U hebt dus het gebruiksgemak van een kopje met ronde rand, maar wel het vierkante design waardoor het in Maxwel & Williams Cashmere Square past. Mocht u bepaalde serviesonderdelen toch liever in een ronde vorm willen, dan kunt u altijd combineren met het ronde zusje van de Cashmere-serie: Maxwell & Williams Cashmere Round.

Maxwell & Williams Cashmere Square Servies

Met het Maxwell & Williams Cashmere Square servies hebt u een duurzaam servies in huis. Het servies is afwasmachinebestendig en is bestand tegen kou en warmte. U kunt Maxwell & Williams Cashmere Square servies in de vriezer doen, in de magnetron en in de oven (tot 100 graden!). Het is gemaakt van Bone China, een zeer sterk soort porselein waarin as van botten is gebruikt. Deze beenderbestanddelen maken Maxwell & Williams Cashmere tot een sterk en mooi helderwit servies.

Maxwell & Williams Cashmere Square Bestellen

Wilt u Maxwell & Williams Cashmere Square bestellen? Dat doet u eenvoudig online bij Cookinglife. Wij bieden meerdere manieren aan om te betalen, bijvoorbeeld iDeal, Credit Card en overboeking. Ook betalen achteraf is mogelijk. U kunt dan thuis rustig bekijken of uw Maxwell & Williams Cashmere Square servies naar wens is. Natuurlijk zorgen we voor een snelle verzending van uw bestelling. Zoekt u ook nog een nieuwe bestekset passend bijR uw servies? Kijk dan ook eens bij onze besteksetten, zoals de Amefa serie.