Maxwell & Williams Coloured Cottage

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Maxwell & Williams Coloured Cottage

Het Maxwell & Williams Coloured Cottage servies bevat een collectie van fraaie schalen. Deze zijn verkrijgbaar in het rood, om een extra warme dimensie aan uw keuken te geven. Is de rest van uw keukengerei al fleurig genoeg? Dan kunt u voor het Maxwell & Williams Coloured Cottage servies ook in het grijs bestellen. Net als alle producten van dit gerenommeerde Australische merk is het Maxwell & Williams Coloured Cottage servies gemaakt van hoge kwaliteit porselein dat geschikt is voor in de vaatwasser, vriezer, magnetron en oven.

Maxwell & Williams Coloured Cottage serviesgoed

In het Maxwell & Williams Cottage serviesgoed vindt u schalen, bakvormen en vijzels van verschillende formaten. Als u bijvoorbeeld crème brûlée wilt serveren, kunt u het doseren zoals u wilt dankzij de Maxwell & Williams Coloured Cottage crème brûlée schalen in groottes variërend van 8.5 tot 12 cm. Ook met de bakvormen, van 13cm of 15cm, kunt u zelf bepalen wat het formaat van uw zelfgebakken taart wordt. U houdt de touwtjes in handen met het Maxwell & Williams Coloured Cottage serviesgoed.

Maxwell & Williams Coloured Cottage kopen

Als u uw servies wilt aanvullen met deze practige schalen, dan kunt u voordelig en snel het Maxwell & Williams Coloured Cottage kopen in de webwinkel van Cookinglife. Bovendien kunt u deze set prachtig combineren met andere keukenseries uit ons ruime assortiment bijvoorbeeld Maxwell & Williams Kilburn. Daarnaast hebben onze vele mokken, kommen en schalen van Le Creuset eenzelfde kleurenpatroon - bijvoorbeeld rode buitenkant, witte binnenzijde - als het serviesgoed van Maxwell & Williams Coloured Cottage! Kopen gaat zeer eenvoudig en op de betaalwijze van uw keuze. Eenmaal afgerond wordt uw bestelling zo snel mogelijk met de grootst mogelijke zorg naar u verzonden.