Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Maxwell & Williams Kilburn

2 producten

Maxwell & Williams Kilburn

Bent u een liefhebber van bijzonder, kleurrijk servies? Dan moet u zeker eens de Maxwell & Williams Kilburn collectie bekijken. Dit bijzondere servies is gebaseerd op het werk van de 18e eeuwse textielschilder Wiliam Kilburn. Hij was beroemd vanwege zijn bloemmotieven. Deze vindt u dan ook terug op dit unieke Maxwell & Williams Kilburn servies. Lijkt dit servies teer en breekbaar? Dat is het zeker niet! Het is gemaakt van een dun, maar sterk chinees porselein, het zogeheten bone china. U kunt Maxwell & Williams Kilburn dan ook in de magnetron gebruiken en ook in de afwasmachine laten reinigen. 

Maxwell & Williams Kilburn borden

Een hoogtepunt van Kilburns kunst zijn de Maxwell & Williams Kilburn borden. Hierop komen  de bloemenmotieven prachtig uit. U kunt kiezen uit verschillende kleuren borden, waaronder crème, blauw en zwart. Elk bord heeft zijn eigen bloemotief en kleurenpalet, waardoor u een unieke set op tafel kunt zetten. Alle Maxwell & William Kilburn borden zijn 20 cm in diameter en 2 cm hoog. Dit maakt ze vooral geschikt als ontbijtborden. Bekijk ons gehele Kilburn aanbod voor bijbehorende koppen en schotels. Vul voordelig uw serviesgoed aan met deze prachtige serie!

Maxwell & Williams Kilburn kopen

Wilt u unieke borden, kopppen en schotels aan uw servieskast toevoegen? Bij Cookinglife kunt u Maxwell & Williams Kilburn kopen tegen een voordelig tarief! Bovendien kunt u bij ons tevens voordelig een handige thermoskan aanschaffen van het merk Alfi. Deze zijn in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar voor de laagste prijzen. En theeliefhebbers kunnen hun hart ophalen en theepotten, fluitketels en andere theebenodigdheden van Bredemeijer die ze bij hun bloemenservies van Maxwell & Williams Kilburn kopen. Kortom, voor prachtig porseleinen servies en toebehoren bent u bij Cookinglife aan het juiste adres!

Terug naar boven