Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Maxwell & Williams Mondo

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Maxwell & Williams Mondo

Als u bent uitgekeken op uw huidige bestek en iets radicaal anders wilt, is er het Maxwell & Williams Mondo bestek. Deze reeks kenmerkt zich door diens strakke design en dunne handvaten waarmee het zich onderscheidt van traditioneel bestek. Het is vervaardigd van roestvrijstaal en kent dankzij de vele verschillende segmenten en functies vele toepassingen. Het Maxwell & Williams Mondo bestek is vlekkeloos te combineren met de vele serviezen van Maxwell & Williams.

Maxwell & Williams Mondo bestek

Dankzij de vele keuzemogelijkheden kunt u zelf uw eigen eetgerei samenstellen met het Maxwell & Williams Mondo bestek. Binnen deze serie treft u tafelbestek aan maar ook soeplepels, dessertvorken, een handig kaasmes en een chique gebaksschep. Ook bevat het verschillende mogelijkheden om salade te serveren met een saladelepel en –vork maar ook een set met twee saladevorken zonder steel waarmee u nóg gemakkelijker de salade kunt opscheppen. Voor elk specifiek doeleinde is er wel een middel aanwezig in het Maxwell & Williams Mondo bestek!

Maxwell & Williams Mondo bestek kopen

Bent u klaar om dit glansrijke bestek aan uw huisraad toe te voegen? Dan kunt u bij Cookinglife zeer eenvoudig het Maxwell & Williams Mondo bestek kopen. Wij hebben vele serviezen in huis van dit topmerk in huis die perfect met dit bestek samengaan. Een goed voorbeeld hiervan is het dynamische Maxwell & Williams Motion servies of Maxwell & Williams Cosmopolitan bestek. Wilt u Maxwell & Williams Mondo bestek kopen? Zodra u de betaling heeft afgerond stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw bestelling u zo snel mogelijk bereikt!