Wegens een technische storing is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Moccamaster

Nieuwste producten:

17 producten:

Moccamaster KBG Select: vrolijke kleuren

Bekijk de video

Moccamaster

Het Nederlandse merk Moccamaster bestaat sinds 1964 en staat inmiddels wereldwijd bekend als dé beste filterkoffiemachine. Alle machines worden handgemaakt en individueel getest, op deze manier maakt Moccamaster zijn producten uniek. Het koffiegenot, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de prioriteiten van dit bedrijf. Kortom, dit is hét koffiezetapparaat voor de echte koffieliefhebber.

Hoe werkt een Moccamaster?

Zodra je een Moccamaster aanzet, verwarmt het verwarmingselement zich binnen 30 seconden. Het water in het apparaat warmt zich op tussen de 92℃ 96℃ graden. Dit zorgt ervoor dat het water omhoog door het glazen buisje schiet en richting het overlooppijpje gaat. Vervolgens wordt het water over de gemalen koffie gegoten. Afhankelijk van hoeveel koffie er wordt gezet, is het apparaat na 4 tot 6 minuten klaar. Hierna kan je genieten van een perfect gezet kopje koffie.

Welk filter gebruik je voor een Moccamaster?

Voor het perfecte kopje koffie kun je wit of bruin koffiefilterpapier gebruiken. Beide filters kunnen een andere smaak afgeven, doordat het witte filter is gebleekt en het bruine filter niet. Let je graag op de duurzaamheid van producten? Kies dan voor het bruine filter, deze is minder belastend voor het milieu. De verschillende Moccamaster modellen kunnen verschillende filters nodig hebben. Lees hiervoor goed de beschrijving, zodat je geen verkeerde aankopen doet.

Wat voor koffie heb je nodig bij een Moccamaster?

Om lekkere koffie te kunnen zetten, heb je voor alle Moccamaster apparaten snelfiltermaling koffie nodig. Deze maling zit precies tussen de grove en fijne maling in. Op de voorkant van de koffie verpakking staat vaak vermeld welk soort maling is gebruikt. Dit kan in tekst, maar ook met een icoontje worden aangegeven. Je kunt natuurlijk ook zelf de koffiebonen malen in je eigen koffiemolen, kies dan ook voor de middelgrove maling. Daarna komt de keuze van je koffie aan op smaak. Wil je fruitig, krachtig, mild, zuur of juist cafeïnevrij? Probeer vooral de smaken uit en geniet.

Moccamaster kopen

Wil je graag een Moccamaster kopen? Bij Cookinglife vind je alle verschillende modellen en kleuren in één oogopslag. Toch liever een ander koffiezetapparaat kopen? Dit is ook mogelijk. Daarnaast op zoek naar koffiekopjes voor bij je apparaat? Bekijk het volledige assortiment. Bij Cookinglife kun je veilig achteraf betalen. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews