Muffinvorm & Cupcakes

Een muffinvorm is een bakvorm speciaal voor muffins en andere cakejes. De vormen hebben vaak plek voor 6, 12 of zelfs 24 muffins. De muffinvormen zijn makkelijk in gebruik doordat de meesten een antiaanbaklaag hebben.

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Muffinvorm & Cupcakes

Niet voor niets zijn muffins hartstikke populair, want met muffins kun je alle kanten op. Met een muffinvorm van Cookinglife maak je veel muffins en cupcakes in diverse smaken!

Siliconen muffinvorm

We zien het steeds vaker in de keuken, siliconen muffinvormen. Wat zijn nu de voordelen van dit materiaal? Vanwege de flexibele eigenschappen van siliconen, drukt u de muffin gemakkelijk uit de vorm. Door goede anti-aanbakeigenschappen van siliconen blijft de muffin heel. En met de losse siliconenmuffinvormpjes eet u uw muffin gewoon uit de vorm!

Muffinvorm kopen

Cookinglife heeft een breed assortiment muffinvormen. Gaat u een groot publiek verrassen met uw kookkunsten? Dan kiest u een muffinplaat voor 12 of 24 stuks. En wanneer u muffins of cupcakes voor een intiemer gezelschap bakt, vindt u bij Cookinglife een muffinplaat voor 6 personen of sets met enkele vormpjes.

Muffinvorm gebruiken

Niet alleen de diverse smaken muffins bakt u in een muffinvorm van Cookinglife! In deze handige bakvorm bereidt u ook de heerlijkste cupcakes, mini-pannenkoekjes en baby-quiches.

Tip: Voor leuke kleine quiches voor bijvoorbeeld een verjaardag legt u bladerdeeg in de vormpjes. Vul het daarna met spekreepjes of ham en breek er een eitje boven. Bak de quiches tot ze gaar zijn en presenteer ze in een mooie schaal. Eet smakelijk!