Muffinvorm & Cupcakes

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Muffinvorm & Cupcakes

Niet voor niets zijn muffins hartstikke populair, want met muffins kun je alle kanten op. Met een muffinvorm van Cookinglife maak je veel muffins en cupcakes in diverse smaken! Een muffinvorm is een bakvorm speciaal voor muffins en andere cakejes. De vormen hebben vaak plek voor 6, 12 of zelfs 24 muffins. De muffinvormen zijn makkelijk in gebruik doordat de meesten een antiaanbaklaag hebben.

Siliconen muffinvorm

We zien het steeds vaker in de keuken, siliconen muffinvormen. Wat zijn nu de voordelen van dit materiaal? Vanwege de flexibele eigenschappen van siliconen, drukt u de muffin gemakkelijk uit de vorm. Door goede anti-aanbakeigenschappen van siliconen blijft de muffin heel. En met de losse siliconenmuffinvormpjes eet u uw muffin gewoon uit de vorm!

Muffinvorm kopen

Cookinglife heeft een breed assortiment muffinvormen. Gaat u een groot publiek verrassen met uw kookkunsten? Dan kiest u een muffinplaat voor 12 of 24 stuks. En wanneer u muffins of cupcakes voor een intiemer gezelschap bakt, vindt u bij Cookinglife een muffinplaat voor 6 personen of sets met enkele vormpjes.

Gaat u gezellig met uw kinderen of zelf muffins bakken? Dan is onze mini muffinvorm onmisbaar. Met deze vorm maakt u binnen de korste keren de allerlekkerste muffins. Omdat de vormpjes klein zijn kunt u veel muffins in één keer bakken en is de portiegrootte perfect voor de kleine eter zoals kinderen. Onze mini muffinvorm is er in zwart en zilverkleur. Maak de muffins helemaal af met een toefje uit een slagroomspuit. Bestel en u krijgt uw order zo snel mogelijk in huis.

Muffinvorm 12 muffins

Bent u op zoek naar een  muffinvorm voor 12 muffins? Met deze vorm kunt u niet alleen de heerlijkste muffins maken, maar ook lekkere hapjes uit de oven zoals een bladerdeeg hapje. Even invetten, bakken en eten! Kijk op onze pinterest pagina voor ideeen en tips! Bestel uw  muffinvorm voor 12 muffins eenvoudig online bij Cookinglife

Mini muffinvorm gebruiken

Voordat u aan de slag gaat met het bakken van muffins is het handig om te weten hoe u een mini muffinvorm gebruiken kunt. De meeste muffinvormen die wij verkopen hebben een anti-stick coating, maar voor langdurig gebruik is het toch handig om even wat olie/vet te gebruiken. Een andere oplossing zou zijn om cakevormpjes te gebruiken om te zorgen dat uw muffins niet aanbranden. Verder moet u niet vergeten altijd ovenhandschoenen aan te doen als u een mini muffinvorm gebruiken gaat zodat u uzelf geen pijn doet!

Mini muffinvorm bestellen

Wilt u graag een mini muffinvorm bestellen? Dat doet u natuurlijk bij Cookinglife! Mini muffins zijn een geweldige toevoeging op een feestje en zijn door het formaat goed te eten. Heeft u een lekker recept? Met onze keukenweegschaal kunt u eenvoudig alle ingrediënten zeer precies wegen. Cookinglife inspireert u graag. Kijk daarom eens bij onze baksets. Hiermee kunt u verschillende lekkere hapjes bakken. Op onze webshop vindt u meer dan 20.000 producten waar u uit kunt kiezen. De mini muffinvorm bestellen wordt dus een eitje!

Tip: Voor leuke kleine quiches voor bijvoorbeeld een verjaardag legt u bladerdeeg in de vormpjes. Vul het daarna met spekreepjes of ham en breek er een eitje boven. Bak de quiches tot ze gaar zijn en presenteer ze in een mooie schaal. Eet smakelijk!