Op zoek naar gezonde inspiratie voor het avondeten? Deze maaltijd met glutenvrije noodles met zalm en broccoli is zó klaar, vullend en voedzaam. En bovenal natuurlijk érg lekker! De broccoli zit bomvol vitamine C en vezels en gecombineerd met de goede vetten uit de zalm én de avocado heb je een super smaakvol hoofdgerecht, wat ook nog eens onwijs gezond is.
Recept
Op zoek naar gezonde inspiratie voor het avondeten? Deze maaltijd met glutenvrije noodles met zalm en broccoli is zó klaar, vullend en voedzaam.
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Aziatisch |
Porties | 2 personen |
Voorbereidingstijd | 15 min |
---|---|
Bereidingstijd | 15 min |
Totaal | 30 min |
Door de sesamolie en (glutenvrije) sojasaus geef je de noodles echt een Aziatisch tintje. De combinatie van broccoli en zalm is ook érg lekker. Bak de zalm pas op het einde mee, dan wordt de zalm niet al te gaar. Flink doorbakken zalm vind ik zelf namelijk niet erg lekker.
Het is best een behoorlijke maaltijd voor twee personen, dus grote kans dat je nog wat over hebt voor de lunch de volgende dag. Ik vind het altijd heerlijk om restjes mee te nemen naar mijn werk, naast lekker is deze maaltijd ook gewoon een vullende lunch. Het smaakt ook super lekker koud, dus dat is de ideale lunch toch?