Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Omada

Nieuwste producten:

33 producten:

Omada

In de Pull Box collectie vind je de producten van Omada met hun innovatieve en gepatenteerde luchtdichte sluitsysteem. De bakjes zijn gemaakt 100% recyclebaar thermoplastisch materiaal en volledig voedselveilig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Na gebruik zijn ze gemakkelijk schoon te maken, want ze kunnen in de vaatwasser. Ook zijn ze handig bij de bereiding van je voedsel, want je kunt ze gebruiken in de magnetron.

De Pull Box is gegarandeerd luchtdicht. De truc zit hem in het deksel. Er zit een speciale hendel aan die ervoor zorgt dat je de container gemakkelijk en met één hand kunt openen. Deze hendel zorgt er ook voor dat de container luchtdicht afgesloten kan worden. Je zet de hendel omhoog, drukt het deksel op de container. De hendel laat nu de lucht in de container ontsnappen en gaat vanzelf naar beneden. De laatste stap is het indrukken van de hendel. Nu kun je de container wegzetten in de koelkast of meenemen voor onderweg. Ook in tassen en rugzakken die niet altijd precies horizontaal
vervoerd worden.

Omada staat bekend om haar kunststof keukengerei dat volledig recyclebaar is en gekenmerkt wordt door functioneel design. De producten van Omada zijn 100% vervaardigd in Italië met innovatieve technologieën. Met meer dan veertig jaar ervaring en passie voor kunststof biedt het merk producten die aan de meest uiteenlopende behoeften te voldoen.

Omada is een voorloper op het gebied van mileuvriendelijkhied. Het bedrijf focust op het maken van  technologisch innoverende producten en investeert in "groene technologie": de optimalisering van productieprocessen met het oog op energiebesparing, het zoeken naar grondstoffen met een geringere milieu-impact en de productie van artikelen met gerecycleerde materialen.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews