Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Online Marketing Consultant

Heb jij talent op het gebied van online marketing, ben je klantgericht en gek op alles wat met online te maken heeft? En zoek jij een dynamische werkplek binnen een hard groeiende organisatie? Dan is Cookinglife op zoek naar jou! Ter uitbreiding van het online marketingteam zijn wij op zoek naar een Online Marketing Consultant.

Online Marketing Consultant

 

Doel van de functie 

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van verschillende online marketing-kanalen van Cookinglife. Je primaire focus ligt hierbij op Paid Search. (Google Ads, Bing, Facebook etc.) Je ondersteunt Cookinglife met het behalen van online succes en bouwt verder aan de internationale expansie van Cookinglife binnen heel Europa.

Verder over de functie

Het zwaartepunt van de functie ligt op search advertising. Je houdt ervan om je vast te bijten in data om van daaruit je campagneresultaten te verbeteren. Ook bij het opzetten van nieuwe campagnes doe je dit het liefst op basis van data. Je snapt dan ook waar data aan moet voldoen om je campagnes goed op te kunnen bouwen en sturen.

Je werkt in een team en bent, met je team, gericht op de gehele customer journey van Cookinglife. Verbetervoorstellen op andere specialisaties wordt dan ook zeker gewaardeerd! Daarnaast heb je, bij voorkeur, ervaring aan klantzijde. Je bent resultaat gedreven, houdt van data en denkt in kansen. Je bent servicegericht en communicatief vaardig. In deze functie wordt er snel een beroep gedaan op je zelfstandigheid; jij bent baas over je eigen agenda. Je kunt dan ook goed omgaan met deze vrijheid en kunt je werkzaamheden goed plannen en organiseren.

 

Wat breng jij mee

  • Je hebt al ervaring opgedaan met Google Shopping, Search & Display advertising (ook internationaal). 
  • Je hebt kennis van en ervaring met marketplaces zoals Bol.com en Amazon.
  • Google Analytics gebruik je al in dagelijkse werkzaamheden.
  • Ervaring met Facebook Advertising is een pré.

Over Cookinglife

Cookinglife biedt, zowel offline als online, een uitgebreid assortiment praktische keukenhulpjes en keukengerei. Onder de slogan “Life = Cooking!” bieden we alles aan wat met tafelen te maken heeft. Een grote keuze aan A-merken in onze winkel zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je zoekt.

Cookinglife is continue bezig om hun websites en webshops in binnen – en buitenland te optimaliseren. Je werkt samen in een team van jonge, gedreven professionals die met elkaar jarenlange ervaring hebben opgebouwd en deze expertise graag met je delen. 

Cookinglife werkt nauw samen met het online marketingteam van 050media dat in hetzelfde pand gevestigd is. Mocht je willen sparren binnen je vakgebied dan is hier zeker ruimte voor. Op dit moment worden jouw campagnes door 050media beheerd.

 

Ons aanbod 

Werken bij Cookinglife betekent gegarandeerd plezier! Het is een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving. Met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden een fulltime dienstverband aan met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Uiteraard hoort er een marktconform salaris bij, een pensioenregeling en aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorzieningen, toegang tot de in-house gym en gezellige en leerzame personeelsactiviteiten.

 

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over deze vacature en is deze functie jou op het lijf geschreven? Neem dan contact op met Wyke Brugts van WSelect op telefoonnummer 06 - 41490474. Zij regelt voor ons de werving & selectie. Direct solliciteren mag ook! Dat kan via de link https://050media.homerun.co/online-marketing-consultant/nl/apply

 

Procedure

De 1e selectiegesprekken vinden online plaats. De 2e selectieronde vindt op 10 en 17 december plaats bij Cookinglife op kantoor. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. De aanstelling voor deze functie is per 1 januari of 1 februari 2021.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd.