Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Outdoorchef

3 producten

Outdoorchef

Barbecueën met houtskool, gas of elektrisch, grillen of buiten koken. Outdoorchef heeft voor iedereen het perfecte BBQ systeem! Meer dan 20 jaar geleden vond Mike Lingwood een unieke gaskogelbarbecue uit die hij “Outdoorchef” noemde. Hij droomde ervan om grillen en barbecueën tot een ontspannen ervaring te maken die mensen samenbrengt. Hij streefde ernaar om een product te ontwikkelen dat tegelijkertijd eenvoudig en veelzijdig is waarmee je gezond kan grillen. Tegenwoordig is het Zwitserse Outdoorchef uitgegroeid tot een grote naam op het gebied van barbecueën. Outdoorchef staat voor perfectie, kwaliteit en gebruiksgemak. Daarnaast bent u na het barbecueën weinig tot bijna geen schoonmaak tijd. Met een van de vele barbecues van Outdoorchef bent u verzekerd van een onvergetelijke grill ervaring! Outdoorchef verkoopt al jaren vol passie producten omdat zij garant staan voor nooit meer verbrand vlees. Wij bieden u een grote collectie Outdoorchef gas-, houtskool en elektrische barbecues aan voor elke gelegenheid. Bekijk nu ons Outdoorchef BBQ assortiment op Cookinglife!

Outdoorchef Gas BBQ

Door het unieke trechtersysteem genaamd “Easyflip” onderscheiden de gasbarbecues van Outdoorchef zich van de concurrentie. Door dit systeem werd er ook snel een plaats op de groeiende internationale barbecue markt veroverd. Het trechtersysteem zorgt ervoor dat er eenvoudig gewisseld kan worden tussen direct en indirect grillen. Met direct grillen werkt u op zeer hoge temperaturen en veel hitte op het rooster. Met indirect grillen is de hitteverdeling gelijkmatiger en werkt u met een gesloten barbecue. Op deze manier kunt u het beste groenten stomen en vlees langzaam laten garen.

Outdoorchef Houtskool BBQ

De houtskoolbarbecue is de klassieker van de verschillende barbecue categorieën die Outdoorchef aanbiedt. De ronde vorm van de barbecue zorgt ervoor dat de hitte gelijkmatig wordt verdeeld. Door de emaillering is deze eenvoudig te reinigen. Voor de echte liefhebber, die tijd heeft, veelzijdigheid zoekt en plezier aan het vuur beleeft is een Outdoorchef houtskoolbarbecue de perfecte keuze!

Outdoorchef Elektrische BBQ

De elektrische barbecue is de oplossing voor weinig tijd en gemak. De elektrische kogelbarbecues van Outdoorchef zijn erg gemakkelijk door de snelle en eenvoudige opbouw. Dankzij de thermostaat kunnen de elektrische barbecues altijd op de juiste temperatuur worden gebracht en heeft u nooit last van verbrand vlees. De barbecues kunnen verwarmd worden tot temperaturen van wel 300 graden.

Outdoorchef BBQ Accessoires

Naast barbecues biedt Outdoorchef ook een ruime collectie aan BBQ accessoires zoals, bijpassende BBQ hoezen, reinigers, aanmaakblokjes en starters. Met deze Outdoorchef BBQ accessoires maakt u uw barbecue ervaring compleet. Wacht niet langer en bekijk ons Outdoorchef aanbod op Cookinglife!

Terug naar boven