Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Paderno Kookpan

Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Paderno Kookpan

Houd je van koken of vooral van lekker eten? Met de Paderno kookpan bereik je het allebei. Een kookpan van Paderno is meer dan alleen een pan om pasta in te koken. Het is een goede kwaliteit pan, wat jouw maaltijd helpt een succes te worden. Een opvallend en chique uiterlijk typeert de Paderno kookpan. De glanzende koperen afwerking zorgt dat er een echte eyecatcher op tafel staat.

Voor de Paderno koperen kookpan is een bijbehorende Paderno deksel aan te schaffen. Bekijk voor deksels, reinigingsborstels en andere Paderno pannen accessoires onze webshop. 

Parderno koperen kookpan onderhoud

Wij raden aan om de Paderno koperen kookpan met de hand af te wassen, om het materiaal zo mooi mogelijk te houden. Koper is een duurzaam materiaal en gaat met goed onderhoud vaak levenslang mee! Door de kookpan in de vaatwasser te zetten kan het koper van de kookpan dof worden en kunnen er vlekken en strepen ontstaan. 

Naast dat koper zorgt voor een chique uitstraling, is het ook een zeer goede warmtegeleider. Hierdoor blijven je gerechten langer warm. Geen sprintje van keuken naar tafel meer nodig: de handvatten van de kookpan worden niet heet tijdens het koken. Om knoeien te voorkomen bezit de Paderno koperen kookpan een omgevouwen rand. De binnenkant van de kookpan is voorzien van roestvrij staal

Paderno pannen

Wil jij je koperen pannencollectie uitbreiden? Upgrade niet alleen je tafelinrichting, maar ook je keuken met een koperen steelpan, koekenpan of kookpan van Paderno. De koperen pannen zijn voorzien van een opening waarmee jij je koperen collectie aan de muur op kan hangen. Naast de koperen pannen van Paderno worden er ook andere pannen aangeboden, bijvoorbeeld uitstekende wokpannen en steelpannen. Bekijk al onze Paderno pannen in onze webshop.

Paderno

Voel je een echte chefkok in je eigen keuken. Het horecamerk Paderno is sinds 1925 actief in de kook- en tafel wereld. Met het brede assortiment van Paderno heb je altijd de juiste keukentools bij de hand. Zin in sushi of pizza? En mag het toetje achteraf niet ontbreken? Maak het thuis samen met Paderno restaurantwaardig. Zelfgemaakt smaakt altijd beter! Maak jouw dessert met de Paderno bakbenodigdheden. Niet in het bezit van een ‘toetjesmaag’, maar gaat een lekker drankje er nog wel in? Met de Paderno cocktailshakers verras jij je gasten én jezelf met een eigengemaakte cocktail. 

Terug naar boven