Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Paderno Pannen Accessoires

8 producten

Paderno Pannen Accessoires

De Paderno pannen accessoires zijn er om een steuntje in de rug te geven tijdens het koken. Maak het koken gemakkelijker door voor elke kookbelevenis de juiste Paderno pannen accessoires aan te schaffen. 

Paderno wok

Wokken zonder mokken? Daar weet Paderno wel raad mee. De Paderno wokpan brengt wat gewicht met zich mee. Op de Paderno wokring blijft de wokpan met zijn ronde vorm stevig staan. Houd de steel van de pan vast met de Paderno pannenlap siliconen en schep je gerecht om met de Paderno wokspatel. Met deze spatel kun je je ingrediënten in een keer omscheppen. Schep je wokgerecht op de borden met de Paderno wokschep en laat de olie weglopen door het gaas. De wokpan reinigen? Met de Paderno reinigingsborstel maak je zonder de wokpan te beschadigen hem grondig schoon. 

Paderno pannen

Wil jij je pannencollectie uitbreiden? Upgrade niet alleen je tafelinrichting, maar ook je keuken met een Paderno koekenpan of Paderno kookpan. Bekijk al onze Paderno pannen in onze webshop.

De koperen pannen van Paderno zijn voorzien van een opening waarmee jij je koperen collectie aan de muur op kan hangen. Maak deze eyecatcher compleet met de Paderno deksel koper. Wij raden aan om de Paderno koperen pannen en deksel met de hand af te wassen, om het materiaal zo mooi mogelijk te houden. Koper is een duurzaam materiaal en gaat met goed onderhoud vaak levenslang mee! 

Paderno

Voel je een echte chefkok in je eigen keuken. Het horecamerk Paderno is sinds 1925 actief in de kook- en tafel wereld. Met het brede assortiment van Paderno heb je altijd de juiste keukentools bij de hand. Zin in sushi of pizza? En mag het toetje achteraf niet ontbreken? Maak het thuis samen met Paderno restaurantwaardig. Zelfgemaakt smaakt altijd beter! Maak jouw dessert met de Paderno bakbenodigdheden. Niet in het bezit van een ‘toetjesmaag’, maar gaat een lekker drankje er nog wel in? Met de Paderno cocktailshakers verras jij je gasten én jezelf met een eigengemaakte cocktail. 

Terug naar boven