Recept
Bladerdeeg pizzaatjes
Je kunt ze ook van te voren klaarmaken en in de koelkast bewaren om ‘s avonds af te bakken! Een leuke variatie op al de standaard borrelhapjes!
| Gang | Tussendoortje, borrelhapje |
|---|---|
| Keuken | Italiaans |
| Porties | Voor 8 hapjes |
Bereidingstijd
| Bereidingstijd | 15 min |
|---|---|
| Oventijd | 15 min |
| Totaal | 30 min |
Ingrediënten
- 4 plakjes glutenvrij bladerdeeg
- 8 mini bolletjes mozzarella
- 4 plakken prosciutto, door de midden gesneden
- twee theelepels pesto (klik hier om zelf pesto te maken)
- twee theelepels passata di pomodoro
- gedroogde basilicum
- 1 eigeel
Bladerdeeg pizzaatjes
Gerelateerde recepten
Gerelateerde producten
Cookinglife Mengkom RVS + 3 Raspen - 25.5 x 14 cm
Op voorraad
Cookinglife Beslagkom / Mengkom - RVS - ø 29 cm
Op voorraad
Cookinglife Beslagkom / Mengkom - RVS - 3 stuks
Op voorraad
-30%
Set Voordeel
Cookinglife Beslagkom / Mengkom - RVS - ø 19 cm
Op voorraad
Cookinglife Serveerplank - Bamboe - 58 x 19 cm
Tijdelijk uitverkocht
24,99
Cookinglife Dipschaaltjes Set Porselein 7-Delig
Op voorraad
Cookinglife Kleine kommen Delice Blauw ø 12 cm - 6 stuks
Op voorraad
Cookinglife Dipschaaltjes Nola Warm Grey ø 11 cm - 6 stuks
Op voorraad
Blackwell Koksmes Japanse stijl - 67 lagen damaststaal - VG10 - 20 cm
Tijdelijk uitverkocht