Recepten
Bakken
Glutenvrij
Suikervrij
Zuivelvrij
Recept
Chocolade bananenbrood met bosvruchten
Chocola, rood fruit en banaan... een heerlijke combinatie! Doordat er geen suiker aan dit bananenbrood wordt toegevoegd is het ook nog eens een gezond tussendoortje.
Gang | Tussendoor |
---|---|
Keuken | Amerikaans |
Porties | 1 cake |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 35 min |
---|---|
Totaal | 50 min |
Ingrediënten
- 150 gr amandelmeel
- 150 gr boekweitmeel
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl baking soda
- 30 gr cacaopoeder
- 2 tl kaneel
- 2 eieren
- 400 gr gepureerde bananen (ongeveer 4 bananen)
- 80 ml kokosolie
- 180 ml kokosmelk
- 1 tl vanille extract
- 75 gr rozijnen
- handje bevroren of verse frambozen en blauwe bessen